Horoskop

U 12:02 časa stiže veliki preokret, pomračen pun Mesec u Biku razvaliće ova 2 znaka

devojka-mesec

Pred nama je izazovan astrološki dan, jer je tačno u 12:02 minuta pun Mesec u Biku koji je ujedno najvažniji događaj u novembru. Ne samo što je pun, nego je i pomračen, tako da će se intenzitet ovog astrološkog događaja osećati i do kraja meseca.

Pomračenje Meseca najviše će uticati na Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije

Kraj i novi početak

Pomračenje Meseca doprinosi snazi punog meseca. Odgovoran je za unošenje naglih promena ili otkrivanje nečega skrivenog. Pomračenja Meseca označavaju završetak. Dakle, pomračenja donose emocionalno vreme i podstiču promene iznutra. Tokom ovog pomračenja, postaćete svesni pravih lica onih oko vas.

Ovo pomračenje se dešava sa punim mesecom u Biku. Dakle, stabilnost će biti odsutna. Promena će biti neizbežna.

Morate da uskladite svoje buduće ciljeve sa svojim samopoštovanjem. Pomračenje će vas naterati da prihvatite pravog sebe da biste pronašli mir.

Otvaraju se nova vrata

Pomračenja pojačavaju vreme. Štaviše, otvaraju vam nova vrata i zatvaraju ostala. Ove promene mogu biti u vašu korist! Međutim, ne možete im odoleti.

Ovo pomračenje Meseca će vam dati dodatni neophodan podsticaj ako se opuštate. Ovo pomračenje će Vas takođe naterati da uskočite u stvari ili da delujete brzo.

Dobićete i povoljne duhovne darove. Štaviše, osetićete promene raspoloženja. Emocionalni usponi i padovi i to koji su jako izraženi.

Budite smireni da biste izbegli sukobe. Pošto će se pomračenje dogoditi sa punim Mesecom u Biku, to bi moglo da utiče na vrat, glasne žice, krajnike, Adamovu jabučicu, grkljan i grlo kojima vlada znak Bika.

Potpuno pomračenje Meseca 8. novembra 2022. imaće različite efekte na znakove zodijaka. Za neke će to imati pozitivne efekte. Za druge će to doneti prepreke.

Pomračenje neće naškoditi Ovnu, Raku, Strelcu, Jarcu i Ribama.

Sa druge strane Bik i Škorpija će biti najviše pogođeni time.

Bikovi treba da se pripreme za predstojeću promenu u vašem životu zbog ovog pomračenja. Opirete se promeni, ali ćete morati da je prihvatite. Možda ćete se suočiti sa finansijskim problemima. Vaš ljubavni život će se takođe suočiti sa preprekama.

Ostanite mirni i strpljivo se nosite sa stvarima. Izbegavajte sukobe.

Škorpije i na Vas će uticati ovo pomračenje. Vi ste misteriozni znak, a ovo pomračenje bi moglo otkriti Vaše tajne i urođene želje.

Ne delite svoje tajne ni sa kim. Izbegavajte bilo kakve tračeve ili drame.

Blizanci, pazite na svoje zdravlje! Možda se ozbiljno razbolite. Posebno vodite računa o žlezdama u predelu vrata.

Vodolije takođe treba da vode računa o svom zdravlju.

Ovo pomračenje Meseca će takođe uticati i na osobe rođene u znaku Vage ili sa podzanokm u istom znaku. Držite svoje finansije pod kontrolom i izbegavajte svađe sa svojim najmilijima.

Na kraju, Device, možda ćete se suočiti sa problemima vezanim za posao. Možda ćete izgubiti stari posao ili započeti novu karijeru.

Ne brinite, smena poslova sa starog na novo ili obrnuto moglo bi da donese i povoljne rezultate, pišu astrousluge.com.

Ovan, Rak i Jarac do 16. novembra doživeće ljubavni brodolom: Postoji jedan način da se to izbegne

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

338 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap