Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Rak i Jarac do 16. novembra doživeće ljubavni brodolom: Postoji jedan način da se to izbegne

veza-horoskop

Pomračenje Meseca u Biku, koje nas čeka 8. novembra, uvodi nas u period eksplozija strasti i osećanja, ali i iznenadnih prekida, poslovnih i ljubavnih veza, što će trajati do 16. novembra, kada Venera ulazi u znak Strelca, period Vedrine i izazova.

Tokom ovih dana, moraćemo “počistimo” svoj prag, oslobodimo svega što nam ne prija. Iako sve što nas guši treba odstraniti iz života, sa promenama nekad ne ide lako, a Ovnovi, Bikovi i Jarćevi će to naročito osetiti.

Ovan

Zauzeti Ovnovi imaju problem sa partnerom koji je kao tempirana bomba koja svakog časa može eksplodirati. Tenzije u vwzi ili braku su dođle do “ivice pucanja” i ukoliko se jedna strana ne primiri ili oboje smireno pokušate da izgladite probleme, zvezde kažu da je rastanak neminovan.

Ni slobodni Ovnovi nisu bez problema. Vest o bivšem partneru vam može probuditi ljubomoru i vratiti vas svetlosnom brzinom u prošlost, od koje ste teškom mukom pobegli.

Rak

Ponekad ljubav ume da zaboli i sa tim se možete suočiti narednih dana. Red drame, red svađa, popuštanja čekaju vas tokom ovog perioda. A šta je najgore što se može desiti? Raskid i to čak i parovima kooji su se kleli u čvrste temelje svoje veze (braka).

Slobodnim Rakovima se “namešta” situacija sa osobom koja je u braku i želi “mali predah” od istog. Ne upadajte u te zamke.

Jarac

Slobodnim Jarčevima će se tokom ovog perioda ostvarivati sve suprotno od njihovih planova. Nećete uspeti da ostvarite svoje ljubavne planove a što je zanimljivo, tako nešto ste i očekivali.

Zauzeti predstavnici ovog znaka pokušavaju neke star enesporazume da reše i vrate sve na staro, ali to ne ide glatko. Savet je da ostanete mirni, pribrani, vodite se onom “strpljen spašen” i čekate da se tenzije malo stišaju.

Ipak, da nije sve tako crno pokazuje polje poslovnh veza, a ono kaže – uspeh na vidiku, u vidu novca ili nekog zaključenog posla.

Škorpija, Lav i Jarac žive kao u svinjcu, aljkavi su do bola i nije ih briga

Čitajte Luftiku na Google vestima

50 Shares
Share via
Copy link