Magazin Poznati

Omiljena pevačica 90-tih, napustila pravoslavlje, priključila se sekti i postala šaman

marina živković
Foto: Printscreen YT

Bila je jedna od omiljenih pevačica u Srbiji devedesetih, ali je, nakon pet studijskih albuma sa brojnim hitovima, Marina Živković stavila tačku na muzičku karijeru. Estradna umetnica, koju su prozvali „ženskim Acom Lukasom“, odlučila je da „živi sa dušom“ i postala šaman, piše Stil.

Gde god bi zapevala, provod bi bio zagarantovan. Na listu najpopularnijih izvođača se upisala 1995. posle dueta sa Vanesom Šoškić. Od tog momenta interesovanje za nju raste, a Marinina svaka pesma postaje veliki hit poput: „Ne idi od mene“, „Lavica“, „Reci, reci da“, „Hoću s tobom sinove“, „Malo po malo“ – koju je kasnije prepevala i Vesna Zmijanac.

Kako je počeo novi milenijum, ona je tako počela da menja interesovanja, ali i pogled na život, te je posle 2000. snimila još samo nekoliko pesama, a poslednja u nizu bila je „Zavet ljubavi“ objavljena 2006.

Mikrofon je potom odložila i priključila se sekti Hare Krišne. Kako su mediji pisali, napustila je pravoslavlje i postala je šaman. Iako se spekulisalo da je promenila i ime, pevačica je to demantovala.

Završila je navodno i kurs za iscelitelja. Međutim, jednom prilikom je istakla da nema nikakvu agenciju, već da samo pomaže svojim najbližima i to kao „provodnik nečega što je iznad nas“.

– Ja sam u šamanizmu, zaista. Živim dušom – zaključila je Marina Živković pre nekoliko godina.

U videu ispod pogledajte kako je Marina uredila stan po kultu Hari Krišne:

Izvor: Stil

Dr Iggy 90-ih imao privatnu jahtu i zaradu od 40.000 maraka, danas živi skromno i čeka da prođe pandemija

1K Share
1K Share
Share via
Copy link