Magazin Poznati

Slavna glumica o eri pre interneta: “Mogao si uzeti ko*ain bez straha da te uhvate i bilo je sjajno” (VIDEO)

Gvinet paltrou
Foto: Screenshot / YouTube

Malo stariji se dobro sećaju “analognog” vremena, bez pametnih telefona, društvenih mreža, šerovanja i lajkova, gomile nepotrebnih informacija kojima smo zasuti svakog dana, ali i bespotrebnog fotkanja i kamera na svakom uglu, koje beleže svaki naš potez.

Mnogi bi rekli da je upravo to bilo vreme slobode u odnosu na današnji svet.

Tog perioda se prisetila i čuvena glumica Gvinet Paltrou, koja je gostovala u “The Late Night Show-u” kod Džejmsa Kordena.

Na pitanje poznatog voditelja o vremenu pre pojave društvenih mreža, s obzirom da je već bila slavna, Gvinet je odgovorila da je bilo “izuzetno zabavno” i prisetila se kako je u mladosti konzumirala droge i dovodila nepoznate momke kući, bez straha da će ju neko “ocinkariti”.

– Bilo je super, pogotovo konzumirati ko*ain bez da te uhvate. Mogli ste samo da uživate u baru i da se zabavljate plešući na stolu.

Mogla sam da izletim iz bara i odem kući sa nekim nepoznatim tipom i niko ne bi znao – izjavila je ona, prisećajući se da nije bilo telefona sa kamerom, a u Njujorku nije bilo ni paparaca, prenosi Index.

Inače, danas 50-godišnja glumica je 2015. godine u emisiji Endija Koena “Watch What Happens Live” izjavila da je najteža droga koju je ikada uzela ekstazi.

Izvor: Index

„Uzeli su mi život, konačno sam pronašla mir“: Kameron Dijaz odlučila da se povuče iz Holivuda

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link