Magazin

Bila je zvezda 90-tih, udala se za kolegu i nestala sa scene, danas je majka četvoro dece i živi u Nemačkoj

ella-b

Brankica Čebalović, umetnički Ella B, bila je veoma popularna devedesetih, a nema kom muškarcu se nije dopadala. Pevačica je u srećnom braku sa Ljubom, žive u Nemačkoj i roditelji su četvoro dece – Kristijana (11), Aleksandre (9) i blizanaca Tamare i Danijela (7).

Oboje su pre više od dve decenije u Srbiji započeli muzičke karijere i za kratko vreme postali popularni. Ljuba je bio član grupe „Bit strit“, a Brankica je nastupala pod umetničkim imenom Ella B.

Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u emisiji „48 sati svadba“, dok ih estrada više ne zanima.

– Taj period ostao mi je u veoma lepom sećanju. Uživali sam u našoj muzici, putovanjima širom naše lepe zemlje i sveta. Sklapali smo mnoga prijateljstva – rekla je 2019. godine Ella B za Kurir i otkrila čime se bavi:

– Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put.

ljubaNa pitanje da li njena deca znaju da je bila popularna, Brankica je rekla:

– Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama.

Bila je najlepša žena u Jugi, a muž ju je varao na svakom koraku, zbog njegovog neverstva dugo se borila sa depresijom

Izvor: Kurir

Čitajte Luftiku na Google vestima

83 Shares
Share via
Copy link