Lifestyle Moda Venčanja

Ovo su najpopularnije venčanice 2016. godine

Venčanica je haljina o kojoj mašta svaka devojka, mi vam predstavljamo najpopularnije venčanice za 2016. godinu.

Mnoge poznate ličnosti su već u ovoj godini nosile popularne venčanice. Ukoliko vam se bliže svadbena zvona vreme je da pogledate našu listu venčanica u trendu. Za koju god da se odlučite, jedno je ipak sigurno, venčanice nikada ne izlaze iz mode.

Poznata blogerka Zorana Jovanović Zorannah je na Sajmu venčanja u Beogradu ponela venčanicu popularnog modela sa izrezom pokrivenim čipkom. Ovakva venčanica, koja se ubraja u svetski trend, se našla i među modelima brenda Atelier, dizajnerke Lili Mitrović.

Jedan od najpopulranijih modela vencanice. Info i zakazivanje: +381 62 220 250

Фотографија корисника Venčanice i svečane haljine (@atelieramolusso) дана

Čarobna fotografija Marije Andrić našla se u različitim modnim magazinima. U pitanju je Milano fashion week i prelepa venčanica, to jest svečana haljina dizajnerke iz Novog Sada Mirjane Vujčić. Bela venčanica više nije toliki trend, pa se kreatori sve češće odlučuju i za pastelne nijanse.

Memories from last #mfw ? #marijaandricphotography #likeaprincess #lovemyjob #me #model

Фотографија корисника Marija Andric (@marija.andric.photography) дана

Još jednu venčanicu sa pastelnim tonovima ponela je i novosadska barbika Nataša Bekvalac. Ovo je popularna venčanica ili svečana haljina brenda Mihano Momosa, još jedna interesantna kreacija dizajnera Mihaila Anušića.

Lovely singer @bekvalceva looking beautiful in this romantic custom made Momosa dress ??? #TONIGHT Love you @bekvalceva @kristinabekvalac ??

Фотографија корисника mihanomomosa (@mihanomomosa) дана

Među popularnim venčanicama našla se i kreacija novosadske dizajnerke Danijele Božić. S obzirom na to da su obline i dalje u trendu, ova svečana haljina, to jest venčanica, ih savršeno ističe, na elegantan i pristojan način.

#purelove ss’16 #newcollection #danijelabozic #DB #fashion #fascinating #fascinator #lady #perfection #details ?? Only @didier_atelier

Фотографија корисника Danijela Bozic (@danijelabozic_db) дана

Za smernije dame sada postoji veći izbor popularnih closeup venčanica. Ovakav primerak nesvakidašnje venčanice možete naći u salonu venčanica Pepeljuga u Novom Sadu.

I nemojte zaboraviti, venčanica je jedina haljina koja se nosi jednom, a nikada ne izlazi iz mode.

Više o savetima za izbor venčanice

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

0 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap