Lifestyle Venčanja

Kolekcija 2017 u salonu italijanskih venčanica Sposa

U samom centru Novog Sada, na Trgu mladenaca 8, smešten je salon italijanskih venčanica Sposa. U elegantnom ambijentu izložene su haljine iz snova svake devojke.

– Već duži niz godina, tačnije od 2009. godine, pružamo najveći izbor italijanskih venčanica.  Sa velikim zadovoljstvom i ove godine devojkama smo predstavili najnoviju kolekciju italijanskog brenda Nicole Spose, čiji smo generalni uvoznici – kaže Tijana Bajić, vlasnica salona.

Venčanice iz snova

sposa-vencanica-sa-ledjima
Foto: Marko Subotin

Nicole Spose je godinama lider i najpoznatiji italijanski proizvođač venčanica u svetu. Maštovitim kreacijama venčanica, italijanski kreatori dokazali su još jednom apsolutni primat u svetu mode.

Modeli za svaku građu

Salon Sposa vam nudi sve linije venčanica ovog proizvođača, tako da ćete sigurno naći svoju venčanicu iz snova. Alessandra Rinaudo sa velikim uspehom kreira za ovu modnu kuću godinama, tako je i ove godine predstavila najekskluzivnije i najmodernije modele.

vencanice-sposa-sirena
Foto: Marko Subotin

Ovogodišnji modeli su izrađeni od najfinije čipke i tila i, za razliku od prethodnih godina, nema mnogo kristala i perli. U ponudi salona je veliki broj haljina, od najmodernijih do veoma svedenih i klasičnih modela, tako da svaka devojka može pronaći venčanicu za sebe.

Ljubazno osoblje salona će vam pomoći u odabiru haljine i, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, ukazati na modele koji su baš za vašu građu.

Šarm Italije

Za svaku devojku koja odabere venčanicu, potpuno besplatno je na raspolaganju sva prateća oprema: ukrasi za kosu, velovi, torbice…

sposa-vencanica-princeza
Foto: Marko Subotin

Svake godine u Rimu organizuje se Nicole fashion show, trodnevna prezentacija modela za narednu godinu. Na ovaj događaj dolaze ljudi iz celog sveta i taj događaj je veoma glamurozan.

– I ovog marta ćemo ići da izaberemo za naše devojke najlepše i najkvalitetnije modele za 2018. godinu. Do tada ih pozivamo da dođu i isprobaju ovogodišnje modele u kojima će definitivno osetiti šarm Italije – poručuje Tijana.

Vise detalja mozete videti na sajtu salona www.sposa.rs, na njihovoj Facebook stranici i instagram profilu.

Pogedajte samo neke od haljna iz kolekcije 2017 u galeriji slika ispod.

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

97 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap