Magazin

Vesna Dragojević otkrila pravi razlog zbog kojeg Oliver nije želeo da peva u Srbiji

Pevač Oliver Dragojević napustio nas je prošle godine. Oliver je do kraja svog života ostao istrajan u stavu da nakon rata na prostoru bivše Jugoslavije više neće nastupati u Srbiji.

Godinama su se njegovi fanovi nadali da će promeniti tu odluku, ali Oliver je, za razliku od nekih, ostao dosledan. Sada je njegova udovica Vesna Dragojević napokon i objasnila zašto je Oliver svih tih godina odbijao da peva u Srbiji.

vesna-dragojevic

– Nikad on ništa grubo nije rekao. Bio je takav da drži do reči. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra došli su ovdje, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio i veliki brod od 10 metara moga oca, koji je počeo graditi kad sam išla u osnovnu školu. Otac je video kako taj brod gori pa je plakao i kukao. Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira. Rekao mu je: “Ja sam tamo puno radio, bio sam milion puta, ali ako vas to teši, nikad više neću tamo pevati.” To je jedina rečenica koju je rekao u vezi s tim. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu… – otkrila je 66-godišnja Vesna.

PAS KOJI JE POJEO CESARICU: Neverovatna priča o najvećem hitu Olivera Dragojevića

Izvor: Buka

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link