Lifestyle

Novosadski unikatni pokloni oduševili i Đokovića

Sigurno ste u Novom Sadu naišli na Unikatni kutak u kom se nalaze zanimljivi ručno rađeni pokloni. Ovde ćete naći sve što možete da zamislite, a u domenu mode i modnih detalja. Zanimljivo je i da je unikatne mašne, koje se ovde nalaze, nosio i Novak Đoković, a njihov nakit krasi voditeljke RTV Vojvodine.

Radnja-spolja
Foto: Milenko Stanković©

– Novosađanke, ali Novosađani dolaze kako bi kupili neki nakit ili unikatni poklončić, a dolaze nam i stranci, baš zbog toga što smo jedinstveni – kaže vlasnica Jasmina Komadinović.

Jasmina Komadinović i Vanja Jančić su pre skoro 3 godine na Trgu mladenaca 6 otvorile Unikatni kutak i nisu ni sanjale da će za kratko vreme postati omiljena radnja Novosađana i da će se ovde naći ručni radovi preko 30 dizajnera iz Novog Sada, ali i cele Srbije. Jasmina se bavi i oslikavanjem svile, što možete pogledati na njenom sajtu www.jasminakomadinovic.com. Vanja šije interesantne komade garderobe pod brendom Wannana.

Ovakvo mesto je jedinstveno u našem gradu, a vlasnice su žele da i Novi Sad ima svoj Unikatni kutak kao što u Beogradu postoje prodavnice ovakvog tipa. Ovaj kutak je otvoren za svaki vid saradnje sa mladim, kreativnim, kvalitetnim dizajnerima koji imaju da ponude nove ideje koje bi se mogle naći u Unikatnom kutku.

Mindjuse-kutak
Foto: Milenko Stanković©

Ovde možete pronaći ručne radove, unikatne i modne aksesoare. Ešarpe, nakit, torbe i garderoba samo su neke od poklona koje ovde možete pronaći. Nekim Novosađanima je zanimljiv izlog ove radnje, ali se plaše da uđu, zato što misle da je ovde sve skupo. Vlasnice kažu da su to samo predrasude, jer se ovde mogu naći i unikatni poklončići čak i za 150 dinara.

naruklvice-kutak
Foto: Milenko Stanković©

U Unikatnom kutku izlaže više od 30 veoma talentovanih dizajnera, a već dugi niz godina u ovom timu su čuvena Dunja Mihalački (torbe DUM), Bojana Kokar KCMH Kids Close Must Have je prepoznatljiva po mnogobrojinim asesoarima od dopadljivih, šarenih materijala, Đinđuve – Ina Radović (cegeri i kravate), Rita’s Andrijana Marković, Zoa Hand Made (bred prepoznatljiv po narukvicama) Stare lampe za nove – naša draga Vesna (nakit od cibzara),Tetkina radionica (šareni nakit od fimo mase) Mala Slava, Beograđanka (bedževi, futrole za dokumenta – Slavica Guskić) Ginger Fox (torbe i novčanici sa dopadljivim porukicama) Motiv – Jelena Nikolić (novčanici sa interesantnim printovima) Aleksandar Topić  (leptir mašne  koje nosi Novak Đoković), Sestre Art (nakit od escajga) Mean Machine (nakit) Naš studio (nakit od stakla). Tu su i Angelicas Art – originalan, moderan nakit Ane Oparnice i Neckless is more, ručno oslikan nakit od polimerne gline.

– Verujem da smo dosta uspele da probudimo samopouzdanje kod Novosađanki da budu smelije i da s ponosom nose unikatan komad nakita i garderobe. Nadam se da ćemo u budućnosti imati još više uspeha u tome – kaže Jasmina Komadinović.

Više o nakitu koji privlači ljubav

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

277 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap