Lifestyle Moda

Obradujte dame za 8. mart unikatnim poklonom

Ukoliko još niste odlučili šta biste kupili svojoj dami za praznik 8. mart u Unikatnom kutku u Novom Sadu možete pronaći unikatne poklone koji su na popustu pred ovaj datum.

Na ovom mestu u našem gradu možete kupiti sve što je u vezi sa modom, a da je ručno rađeno, nesvakidašnje i interesantno. Ešarpe, nakit, torbe i garderoba samo su neke od poklona koje ovde možete pronaći. Torbe, narukvice, ogrlice, ešarpe, udobni duksevi i svečane svilene košulje i haljine, sve to možete pronaći na jednom mestu u Novom Sadu.Zanimljivo je da njihov nakit nose i voditeljke, a mašne čak i Novak Đoković.

Unikatni-kutak_22
Foto: Milenko Stanković ©

U Unikatnom kutku izlaže više od 30 veoma talentovanih dizajnera. Prednost novosadskog Unikatnog kutka je u tome što se na jednom mestu mogu naći pokloni za 8. mart za različite pripadnice lepšeg pola, mame, bake, supruge, drugarice, sestre, devojke… Zanimljive poklončiće možete kupiti i za samo 150 dinara. Cene su više nego pristupačne, a garderobu možete kupovati i na rate.

Za elegantnije dame tu su i elegantna svilena košulje koje se uklapaju uz crne suknje. Ove košulje, ali i ešarpe, inače veoma popularne među Novosađankama, oslikava Jasmina Komadinović na čistoj svili.

Unikatni-kutak_127
Foto: Milenko Stanković ©

Svaka žena ima svoj omiljeni komad bez koga ne može. Nekoj su to cipele, drugoj je nakit, dok su trećima torbe neizostavne i na prvom mestu. Žene koje najviše vole torbe izdvajaju mnogo novca da bi baš imale unikatne i jedinstvene, a upravo takve možete naću u Unikatnom kutku. Svaka je zanimljiva na svoj način, bilo da je resama ili jedinstvenim printom.

Unikatni-kutak_9
Foto: Milenko Stanković ©

Unikatni kutak postoji u Novom Sadu već skoro 4 godine i to na Trgu mladenaca broj 6. Ovo je pravo mesto i za dame, ali i za sve one neodlučne muškarce koji još uvek ne znaju šta bi svojoj voljenoj kupili za 8. mart, jer su ljubazne vlasnice Unikatnog kutka uvek spremne da daju dobar savet.

Više o Unikatnom kutku možete pročitati ovde

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


27 Shares
Share via
Copy link