Magazin

Rođendanski pokloni koji će pokazati svu vašu kreativnost

Bliži se rođendan vama drage osobe i vi počinjete da se vodite logikom: provereno i jednostavno, jer vam je na taj način najlakše. Međutim, šta bi se desilo kada biste ove godine uradili nešto kreativnije i pokazali ujedno svoje emocije, ali i intuiciju da pronađete ono što voljenim osobama odgovara, a što će ih definitivno iznenaditi.

Za vas smo pronašli kreativne ideje od kojih vam donosimo samo dio, koji će poslužiti kao inspiracija da budete drugačiji i nepredvidivi. Neka rođendan bude prilika za vaše inovativne ideje.

Slatki buket

Veoma jednostavna, a efektna ideja za sve sladokusce, za koje ste sigurni da će uživati u ovom poklonu. Odaberite omiljene im poslastice, izaberite saksiju, teglu ili vaznu i pomoću lepila i štapića pričvrstite “slatke cvetove” u veliki i šareni buket koji će izmamiti osmehe na lica, a ujedno pokazati da ste bili voljni uložiti svoje vreme i trud u izradu i pripremu ovog poklona.

100 razloga za slavlje

Ali ujedno možete iskoristiti priliku i napisati 100 razloga zašto volite tu osobu ili 100 motivacijskih poruka, koje će moći otvarati narednih 100 dana. Na vama je da odlučite koja vam se opcija najviše sviđa, ali je suština u tome da ćete sigurno izmamiti osmeh na lice, kada slavljenik otvori srce ili kutiju u nekom drugom obliku i ugleda toliko razloga za slavlje.

Baloni sa fotografijama

Zamislite izraz lica kada slavljenik otvori vrata svoje sobe i ugleda mnoštvo šarenih balona sa fotografijama vas, njemu važnih trenutaka ili osoba, ali i samog sebe u različitim životnim dobima. Potrebno je svega nekoliko minuta da naduvate balone, i privežete ukrasnim trakicama odabrane fotografije. Uz malo truda do velikog efekta i iznenađenja koje se pamti.

Šta slavljenici vole

Za ovo vam neće trebati više od jednog papira i rama, a slavljenik će biti oduševljen što ste odlučili da uramite sve ono što on voli i da mu to poklonite. Budite kreativni, napišite sve ono što voli, od sitnica kao što je poslepodnevni čaj, odlazak u pozorište pa sve do detalja koje samo vi znate. Neka to bude podsjetnik vašeg drugarstva koje traje i poznavanja.

Diskete saksije za baštovane i baštovanke

Ako ste sigurni da vaš slavljenik ili slavljenica vole uređivati baštu i obožavaju cveće, evo savršenog poklona koji možete izraditi. Napravite saksije od starih disketa koje prethodno možete obojiti i uneti dašak retro stila u baštu ove proslave, koja će definitivno uroditi plodom. Zapamtite, nije važno koliko novca ste potrošili na kupovinu poklona, već koliko ste ljubavi uneli u njegovu izradu.

Sreća je u delenju, a deliti možete i sitnice koje mnogo znače. Budite drugačiji, kreativni i inovativni. To je ono što vredi i što se ceni.

Italija poklanja stare zamkove

Čitajte Luftiku na Google vestima

Sara Velaga

Zaljubljena u olovku i papir, koje povremeno vara sa tastaturom. Sve zbog jedne iste ljubavi prema pisanoj riječi.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link