ljubav-poklon-kreativno
Lifestyle Magazin

Šta pokloniti voljenoj osobi? Imamo ideje

Bilo da ste na samom početku veze ili se već bliži datum prve godišnjice, lepo je poklanjati onda kada je to od srca. Ali, važno je da to ne budu tipične stvari koje možete kupiti u obližnjoj radnji, već vaše ideje zapakovane u celofan mašte. Sasvim je nevažno koliko novca potrošite, sve dok dobijete povratnu reakciju koja vredi neprocenjivo mnogo. A za nju će vam biti potrebno svega nekoliko minuta vremena čitanja ovog teksta u kojem donosimo predloge za kreativne poklone voljenoj osobi.

Uramljena vaša pesma

pjesma-ram-poklon

Svaki par ima tu jednu, samo svoju omiljenu pesmu uz koju su se upoznali, poljubili, zaručili ili nešto simbolično za njih. A ujedno i mnoštvo zajedničkih fotografija, koje okružene lepim rečima mogu biti najlepši poklon od srca. Izradite fotografiju i zalepite je na komad belog papira na koji ćete napisati ili isprintati tekst vaše pesme, a onda sve uramite. Uspomena za pamćenje.

Poruka u flaši

poruka-u-boci-poklon-ljubav

Oblik i boju flaše možete odabrati sami, ali suština ostaje ista. Unutra napišite pravo ljubavno pismo kakvo samo pamtimo iz davnina i ostavite ga skriveno unutra za vašu voljenu osobu. Možete dati mašti na volju pa unutra dodati i neku sitnicu, komad nakita ili nekoliko različitih poruka, koje će zaploviti u neku mirnu luku u ovoj flaši emocija koje imate jedno za drugo.

Kartice ljubavi

kartice-ljubav-poklon

„10 stvari koje volim kod tebe“ samo je jedna od opcija koje možete iskoristiti kako biste na različitim karticama napisali različite razloge. Osim toga, ideju možete preoblikovati u veće izdanje, kao što je knjiga, ako imate barem stotinu razloga zašto volite tu osobu. Sličnu ideju možete iskoristiti i za natpise koje ćete smotati na papirićima i staviti u teglu sa mašnom. Na vama je da odlučite koja forma ispunjava vaše želje, sve dok su one iskazivanje emocija voljenoj osobi.

Ljubavni kuponi

ljubavni-kuponi-poklon-ljubav

Zamislite dan u kojem ste apsolutni gospodar kuće i dobijate doručak u krevet, a nakon njega i masažu. Ili za muškarce potpunu vlast nad daljinskim upravljačem, ali i celodnevno igranje video igara sa društvom. Deluje nestvarno? Ako se odlučite na ovakav poklon ili budite srećnici da ga dobijete biće ostvarivo. Ljubavni kuponi su kreativna ideja u sklopu koje na više različitih papirića možete napisati različite benefite koje vaš partner može imati. A to je verujemo najbolji poklon.

Tastatura srce

srce-poklon

Ako vaš partner provodi previše vremena pred računarom ili je zaluđenik u video igrice, evo sjajne prilike da iskoristite njegovu strast za svoj poklon. Naravno, nemojte mu baš pokvariti njegovu tastaturu, ali od stare tastature ili imitacije iste možete napraviti srce na zidu, ali i napisati određenu poruku. Ljubav u doba tehnologije i dalje postoji, makar i samo na tastaturi vašeg zida.

Istražujte, pronalazite i priređujte drugačije i posebne stvari, jer svet je prepun jednakih ideja i ljudi. Ono što vas izdvaja i spaja sa vašim partnerom upravo je ključ vašeg uspeha. Budite svoji.

Šta sve ljudi poklanjaju doktorima u Srbiji

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share