Lifestyle

Novosadski bend Inspiracija stigao do 3 miliona

Srđan Vorgić, najenergičniji član novosadskog popularnog benda Inspiracija, za Luftiku priča o tome kako je bend došao do 3 miliona pregleda na Youtube, o osvajanju muzičke scene i saradnji sa pevačicom Milanom Ćeranić.

inspiracija-muzika
privatna arhiva

Novosadski portal Luftika je imao čast da za prvi rođendan portala, u Clubu Reset, svira bend Inspiracija, koji važi za jedan od najtraženijih i najpopularnijih, kada su u pitanju poznati klubovi, proslave, svadbe i rođendani. Ovo je bila prilika da popričamo sa članovima ovog zanimljivog benda.

S obzirom na to da sada više svirate u Beogradu nego u Novom Sadu, po čemu se razlikuje muzička publika ova dva grada?

– U Novom Sadu se ne zna više ko gde ide, masa u klubovima je veoma različita, dok u Beogradu se tačno zna kakva publika u koji klub dolazi. Generalno su studenti najbolja publika, jer oni znaju da se zabavljaju.

inspiracija-bend
privatna arhiva

Vaša pesma „Milimetar tvoje kože“ je dostigla 3 miliona na Youtube, a nju pevate sa pevačicom Milanom Ćeranić. Kakvu saradnju imate sa ovom poznatom pevačicom?

– Veoma smo ponosni na naš bend, jer je pesma dostigla taj broj pregleda, a što se tiče saradnje sa pevačicom Milanom Ćeranić, ona nije bila onakva kakvu smo očekivali.

inspiracija-novi-sad
privatna arhiva

Na sceni ste veoma energični, a takvu energiju prenosite i na publiku. Na koji način se pripremate za svirke i kako motivišete članove benda?

– Ja lično treniram, što je najbolja priprema, a na sceni volim da dam 100 odsto sebe, pa često sutradan ostanem i bez glasa. Što se tiče motivacije benda uglavnom direktno govorimo jedni drugima, dajemo savete, ali i kritike i sve to funkcijoniše na prijateljski način. Često organizujemo i druženja kako bi se ekipa dodatno povezala i mimo svirki i mislim da smo jedan od organizovanijih bendova u Srbiji – objašnjava pevač benda Inspiracija Srđan Vorgić.

Bend Inspiracija je održao obećanje i samo za Luftiku je od prvog rođendana portala napravio atmosferu za pamćenje. Ovaj bend je još jednom dokazao zašto su najtraženiji i da stvarno vrede 3 miliona.

Poslušajte još jednom pesmu “Milimetar tvoje kože”

Više prvom rođendanu portala

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
Share via
Copy link