Beograd Magazin Top 10

TOP 10 najboljih bendova za svadbe u Beogradu

muzika-za-svadbe
U nastavku vam donosimo 10 beogradskih bendova koji će sigurno napraviti ludu atmosferu. Baš ovi bendovi za svadbe iz Beograda su najtraženiji!

Opšte je poznato koliko je teško naći dobar bend po pristojnoj ceni, ali ne brinite – tu smo da vam pomognemo jer smo umesto vas istraživali i izdvojili za vas samo najbolje. U nastavku vam donosimo 10 beogradskih bendova koji će sigurno napraviti ludu atmosferu, što muzika za svadbu treba da uradi. Baš ovi bendovi za svadbe iz Beograda su najtraženiji! Istraživali smo njihov repertoar, cene, preslušavali snimke snimljene uživo, iščitali forume, i ovo je rezultat.

Ovde možete pronaći koji su najbolji restorani za svadbe u Beogradu, a ovde smo pisali koji su najbolji bendovi za svadbe u Novom Sadu.

Pored lepog ambijenta za proslavu i lepo raspoloženog društva, jako bitna stvar je i izbor kvalitetnog benda koji će obeležiti vaše slavlje. Spašavamo vas brojnih sati traženja, pa pročitajte ko to pravi lude svirke u Beogradu u kojima će svi uživati:

Bendovi za svadbe Beograd

#1 Taboo bend

Pouzdan i iskusan Taboo bend je prava stvar za one kojima treba pomoć prilikom izbora muzike za svadbu, a prave i predobru atmosferu. Zanimljivo je što svojim uspehom smatraju vaš lud i nezaboravan provod, pa tako ovi majstori za dobru zabavu iza sebe imaju dosta dugačku listu zadovoljnih klijenata, i to sa razlogom.

taboo-bend

Pogledajte više o Taboo bendu na njihovom sajtu.

#2 Desperado bend 037

Šuška se po gradu da najbolju žurku pravi upravo Desperado! Priredite svojim gostima pravi raj za čulo sluha, i uz raznovrsan repertoar ovog benda uživajte u energičnom nastupu koji će oduševiti sve generacije.

#3 Beso de loco bend

besodeloco-bend-za-svadbe

Sigurno ste čuli Beso de loco na nekoj od svadbi koje ste posetili tokom svog života jer ova ekipa  tradicionalno pravi fenomenalne ‘žurke’ na proslavama i tamo gde su oni konstantno vlada dobro raspoloženje uz njihovu sjajnu muziku.  Izdali su i svoj album, pa na njihovim svirkama možete uživati i u hitovima poput “Noćas nam ljubav ne gine” i ostalih.

#4 Skandal bend

Već 15 godina ‘praše’ po klubovima u Beogradu, a možete ih angažovati i uveriti se zašto njihova izvedba kako stranih tako i domaćih pesama i instrumentala podiže na noge sve koji su prisutni. Skandal bend je nadaleko poznat po vrhunskoj zabavi, pa ćete sa njima vaša svadba definitivno biti jedna od onih koje se pamte.

#5 Radijacija bend

Veoma tražen bend Radijacija se već godinama dokazuje na polju svadbenih svečanosti – kako dobrom svirkom tako i pozitivnom energijom koju šire. Brojne preporuke svedoče o reakcijama zadovoljnih bračnih parova  i samo pokazuju koliko ovaj bend obezbeđuje kvalitet, sigurnost i nezaboravne trenutke.

#6 Žuti kišobran

Jedan od najpoznatijih klupskih bendova, posle nastupa u klubovima u zemlji i okruženju, svoj muzički program je prilagodio i modernim svadbenim proslavama. I to veoma uspešno. Uz ogromno iskustvo, muzčki kvalitet i kreativan pristup, zajedno sa mladim parovima, svaku svadbenu proslavu postavlja kao poseban cilj koji treba dostići. Kroz precizan dogovor i plan proslave, za 7 do 9 sati muzičkog programa, bend Žuti Kišobran uvek iznova uspeva da napravi žurku za pamćenje.

O tome svedoči ogroman broj preporuka. I pored velikog broja nastupa na svadbama, Žuti Kišobran svaki slobodni termin koristi za održavanje kontakta sa publikom u klubovima.

#7 White city bend

Nastupi ovog benda nikoga ne ostavljaju ravnodušnim zato što njihov šarolik repertoar zadovoljava sve ukuse. Ovaj mlad i energičan bend čini jedna devojka i pet momaka.

Gde god da se pojave, naprave haos (u pozitivnom smislu, naravno) pa tako bude i na svadbenim proslavama gde peva i ženski vokal. Tu nikad nećete videti da neko mirno sedi u stolici, već će svi đuskati uz neponovljivi White City bend.

#8 Beogradski tamburaši

Za one koji vole pravu starogradsku muziku, ansambl Beogradski tamburaši je savršen. Ne brinite, za one malo drugačijih afiniteta mogu odsvirati i ostale žanrove strane, zabavne i narodne muzike pa će tako zadovoljiti sve generacije i ukuse. Ovaj bend karakteriše to što ostavljaju fantastičan utisak čak i kod najzahtevnijih gostiju.

#9 Laguna bend

Laguna bend teži tome da svaki gost na svadbi bude i ostane oduševljen profesionalizmom, kvalitetom i pozitivnom energijom benda. Prateći recept za uspeh na svakom nastupu naprave fantastičnu atmosferu i na podijum prenesu odlične vibracije.

#10 Do daske bend

Kao što im i samo ime kaže, na nastupima ‘daju gas do daske’ jer je vaš dan i njihov – pa možete očekivati samo maksimum i ništa manje od toga.  Ovaj bend se trudi da pesmom omogući da vam taj divan dan ostane u još divnijem sećanju, koliko god je to u njihovoj moći.

POVEZANO: Najbolji bendovi za svadbe u Novom Sadu

Pročitajte još zanimljivih informacija i o novom nametu za mladence – taksa na muziku za svadbu.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Mateja Panović

komentar

Klikni da objaviš komentar

 • Na listi od TOP 10 najboljih bendova za svadbe nedostaje BOMBA BAND iz Beograda.
  Ljudi prave sjajnu atmosferu, sviraju i narodno i zabavno i strano, a pojedini bendovi koji se nalaze na ovoj listi, uz svo poštovanje za njihov rad, angažuju članove Bomba band-a da im priskoče u pomoć kada su zahtevi od strane mladenaca po pitanju repertoara ozbiljniji.
  Zato mislim da je naneta nepravda bendu koji je po svim kriterijumima morao da se nađe na ovoj listi.
  Nadam se da će to biti ispravljeno.

  Srdačan pozdrav

  Suzana

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
260 Shares
260 Shares
Share via
Copy link