Magazin

Inspiracija bend i Dejan Matić snimili novi spot za pesmu “Pogrešan sto”

Nakon velikog hita “Milimetar tvoje kože” bend Inspiracija je snimio još jedan spot za novu pesmu sa Dejanom Matićem. S obzrom na to da su ovu pesmu radili “Aspirinci” Filip Miletić i Miloš Roganović FM play kao i bend Inspiracija u pojačanom sastavu, ne sumnjamo da će ovo biti još jedan hit.

– Saradnja sa Dejanom je došla spontano, smatrali smo da Dekijev glas odgovara mojoj boji glasa i pesmi “Pogrešan sto” – objašnjava Srđan Vorgić iz benda Inspiracija.

Ovom sastavu su se pridružila tri nova člana, tako da je bend Inspiracija dobio pojačanje gitare Dejana Nedić, klavijature Dušana Filipovića i bubnjeva Nemanje Tadića.

inspiracija-pogresan-sto

– Reakcije na novu pesmu su stvarno sjajne, čak i od onih koji ne slušaju ovakvu muziku, jer im se sviđa spot – kaže Srđan i dodaje da bend Inspiracija ima dosta posla ovih dana, jer su svirke uveliko u toku kao i svadbe i privatne zabave za sledeću godinu.

Pesma “Milimetar tvoje kože” je premašila sva očekivanja, pitali smo ovaj popularni bend šta očekuje od nove pesme.

inspiracija-bend-ns

– Tekst je u našem izvođenu ostao dosledan i nadamo se da će i ova pesma dobro proći kao i prethodna, verujem da će obe pesme nadmašiti sva očekivanja.

Ovaj bend je već počeo sa promocijom pesme po medijama i na nastupima. Pogledajte spot za novu pesmu benda Inspiracija i Dejana Matića.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


147 Shares
147 Shares
Share via
Copy link