Magazin

Novak se oglasio posle odluke o deportaciji: Zemljaci, Srbi, bili ste mi izvor snage

novak-djokovic
FOTO: TANJUG/AP

Novak Đoković na kratko se obratio javnosti posle skandala koji se desio u Australiji.

Podsetimo, devetostruki pobednik Australijan opena je na tamošenjem Saveznom sudu odbijen u žalbenom postupku povodom oduzimanja vize od strane ministra za imigracije, Aleksa Houka, a kada se suđenje završilo, Novak se na sledeći način obratio javnosti:

 

– Voleo bih da se na kratko izjasnim o ishodu današnjeg suđenja. Sada ću uzeti malo vremena da se oporavim i prikupim, pre nego što budem davao dodatne izjave na ovu temu. Ekstremno sam razočaran presudom da se odbije moja žalba, što znači da neću moći da branim titulu na Australijan openu niti da u njoj ostanem, rekao je Đoković i dodao:

Poštujem odluku Suda i sarađivaću sa svim relevantnim vlastima po pitanju mog odlaska iz Australije.

Neprijatno mi je što je fokus prethodnih nedelja bio na meni, i nadam se da će se sada sav fokus prebaciti na turnir koji volim.

Voleo bih da poželim učesnicima, zvaničnicima, radnicima, volonterima i svim navijačima na svetu sve najbolje u vezi sa turnirom.

Na kraju, hteo bih da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim zemljacima Srbima na kontinuiranoj podršci. Bili ste mi veliki izvor snage – naveo je Đoković u saopštenju koje prenosi australijski „Ejdž“.

Kirjos otkrio šta mu je Novak napisao pa prozvao Nadala: Gde je tvoja podrška?!

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link