Magazin

“Gledam, oće li prvo ubiti mene ili Marka”: Goran Ivanišević o trenutku kada je Novak izbacio brata sa terena

goran-ivanisevic
Foto: Printscreen

Novak Đoković prekinuo je saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, a hrvatski stručnjak otvorio je dušu i ispričao neke nepoznate anegdote iz vremena dok su radili zajedno.

U intervjuu Sport klubu Ivanišević se setio turnira u Adelejdu, kada je Đoković sa tribina oterao brata Marka i agente kada je izgubio prvi set od Sebastijana Korde.

– Kad je igrao finale sa Kordom, piči sunce, mi ništa ne vidimo. Ludilo na terenu jer Korda igra neverovatno. Dobija set, drugi set je li-la, Korda bolji, a senke… Ludilo! Bio je na metar od nas i pita šta ne valja. Govorim ja, pa Čarli, a pošto mu je tu bio i brat Marko, pita ga: Mare, reci šta ne valja? Gleda ga tri sekunde i kaže: Pronađi unutrašnji mir u sebi. Ja sam po podu, mislio sam koga će prvo ubiti, mene, Mareta ili Čarlija. Prođe pet minuta i promeni tok meča i dobije ga – rekao je Ivanišević za Sport klub.

Kasnije se i sam Novak izvinjavao svom timu zbog ponašanja.

– Želim da se zahvalim mom timu što me trpe, tolerišu i u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cenim. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te. Neverovatna nedelja i ovo je veliki dar za mene i dao sam sve za sebe da bih mogao da podignem ovaj pehar. Podrška koju sam osetio – bila je neverovatna. Retko kada sam osetio takvu u karijeri… Osećao sam se kao da igram kod kuće i vi ste uradili da se osećam fantastično – rekao je tada Đoković, prenosi Kurir.

Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli saradnju nakon 5 godina

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link