Magazin

Novak u neverici zbog pitanja na konferenciji, spustio Italijana na finjaka i podsetio ga ko je GOAT

novak-djokovic-italijan-konferencija
Foto: Printscreen

Novak Đoković “spustio” je novinara iz Italije koji ga je “pecnuo” za poraze od Sinera i Nardija.

Srpski teniser Novak Đoković moćno je počeo masters u Monte Karlu pošto je bez ikakvih problema bio bolji od Romana Safiulina (6:1, 6:2). Pokazao je tako Nole svoju najbolju igru u 2024. godini, i to već na prvom meču na šljaci, zbog čega je evidentno bio baš zadovoljan, međutim raspoloženje mu je pokvario jedan italijanski novinar.

Simone iz italijanskog Eurosporta, kako se predstavio, upitao je Novaka Đokovića šta misli o meču sa Lorencom Musetijem u trećoj rundi Monte Karla, piše Mondo.

. Prošle godine je na istom mestu Đoković izgubio od Musetija, a dok se Nole spremao da odgovori – stiglo je i potpitanje. Vrlo neukusno, zbog čega je Đoković podigao glavu kada je čuo sledeće reči: “Da li si na neki način… uplašen zbog igranja sa još jednim Italijanom, ako uzmemo u obzir da si izgubio od Sinera i Nardija?”.

Čulo se glasno coktanje, Nole je okrenuo glavu birajući reči, a onda odgovorio provokatoru:

“Ja se ne plašim ničega u bilo kome. Ali, nadam se da ću dobiti šansu da igram opet sa njim i da dođemo do još jednog meča ovde”, rekao je Đoković o Musetiju koji je u tom trenutku igrao meč protiv mladog Francuza Artura Filsa i na kraju ga je pobedio u dva seta:

“Očigledno je Lorenco jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima sjajan bekhend, sjajne atletske predispozicije, jedan je od najtalentovanijih igrača na ATP turu i videćemo. I Fils je dobar teniser, nadam se da ću dobiti šansu da igramo”.

Uprkos ružnom uvodu u pitanju, Đoković je odgovorio do kraja:

“Sviđa mi se kako sam igrao svoj prvi meč ovde u odnosu na prošlu godinu, osećam se mnogo spremnije i ko god je sa druge strane, verujem da ću igrati svoju najbolju igru”, dodao je srpski teniser koji je nahvalio i Filsa za koga je znao i gde je osvojio svoju prvu titulu.

“Kad igram svoj najbolji tenis, mogu svima da naštetim na svakoj podlozi. Siguran sam u sebe!”, poručio je Đoković kome se očigledno vratilo samopouzdanje, a pitanja poput ovog sa konferencije za medije mogu samo da ga inspirišu.

Podsetimo, meč sa Musetijem na programu je u četvrtak i termin će kasnije biti određen.

Da li je ovde puklo između Novaka i Ivaniševića? Džaba je Đoković prekrio usta, svi su čuli šta je rekao

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link