Magazin

Hrvatski mediji otkrivaju sta je bila tačka pucanja u odnosu Đokovića i Ivaniševića

djokovic-ivanisevic-prekinuli-saradnju

Šta se desilo u odnosu Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića? Čini se da je loš početak 2024. godine presudio, ali…

Ivanišević više nije trener Đokovića od ove srede, a mnogi su to doživeli kao veliko iznenađenje. Ipak, naznaka je bilo i ranije.

Đoković je posle mnogo godina stigao do sezone na šljaci bez osvojenog trofeja, pa je odlučio da napravi još jedan dramatičan rez.

Kako piše „jutarnji.hr“ Ivanišević je otputovao na masters u Indijan Vels samo da bi mu tamo Novak saopštio da više neće sarađivati, što je i bila tačka pucanja.

Američka turneja na kojoj je Novak igrao samo na Indijan Velsu gde je poražen u trećem kolu od Luke Nardije bila je presudna za njihovu saradnju.

Njihova saradnja je navodno počela da se ljulja krajem prošle godine jer je Novak nekoliko puta, po saznanjima ovog lista, pokazao nepoverenje prema timu.

Promenio je Eduarda Artaldija i Elenu Kapelaro za Marka Madena, kog je Novak video kao čoveka koji će mu pomoći da podigne globalni brend. Već tada je mirisalo da bi moglo da dođe i do značajnijih promena u timu, što je srpski teniser najavio nakon osvajanja Završnog mastersa u Torinu.

Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli saradnju nakon 5 godina

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link