shellopenday-(5)-promocija
Foto: Jovana Rakić
Lifestyle

Nesvakidašnja promocija Shell maziva i nove Honde

U Auto kući Stojanov prisustvovali smo interesantnoj i neobičnoj promociji nove Honde i Shell maziva. Grupa Ludifico pobrinula se da gosti i ljubitelji automobila ne ostanu ravnodušni, a devojke su izvele performans u kojem su svi uživali.

shellopenday-(4)-novisadPR pomenute auto kuće, Sanja Titin kaže da je duga i uspešna saradnja sa Shellom najbolji pokazatelj kvaliteta i poverenja koje mušterije pružaju ovom mazivu.

– Zadovoljni klijenti najbolja su preporuka za Shell maziva, a zahvaljujući kvalitetu i izboru koje Shell nudi našim strankama, on je postao njihov prvi izbor prilikom dolaska u servis. Ovakvim promocijama želimo da što više animiramo i uključimo naše korisnike – kaže ona.

shellopenday-(8)-stojanov

Za Novosađane koji žele da isprobaju novu Hondu HR-V, auto kuća Stojanov nudi demo vožnju, a možete se i sami uveriti zašto se Shell maziva odlično slažu uz vaše četvorotočkaše.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow