Novi Sad

Najbolje auto-škole u Novom Sadu

autoškole NS

Polaganje vozačkog ispita nakon punoletstva više nije stvar pomodarstva, nego je za današnje generacije must-do. Novi Sad ima dugačku tradiciju dobrih auto škola, ali ima ih onih kojima ne bi svako ukazao poverenje.

Pri izboru odgovarajuće auto škole u Novom Sadu, presudno je iskustvo instruktora, pravilna obuka kao i raznovrstan vozni park. Svaka škola i njen tim nude odgovarajuće usluge za buduće vozače, a bezbednost u saobraćaju je primarna i od nje svaka vožnja treba da počne.

Auto škola Car

Auto škola  „Car“ postoji od 1991. godine. Ponosni su na svoj dugogodišnji rad i marljivost, a to isto potrvđuju i mnogi zadovoljni vozači koji su uspešno prošli kroz obuke ove škole. Tim auto škole stalno radi na svom profesionalnom usavršavanju kako bi budući vozači, koji izađu iz ove ustanove, bili što sigurniji u saobraćaju.

Modernizacija i obnova voznog parka je još jedan benefit auto škole „Car“. Tim i stručni kadar škole veruje da je od velikog značaja praktična obuka, ali isto tako i teorijaska. Zato je ovde metoda podučavanja kandidata u teoriji i praksi sa veoma pozitivnim ishodom.

U ovoj auto školi možete dobiti kvalitetnu obuku vozača za kamione i auto, za kategorije A1, A2, A, B, C, CE.

Vozni park škole „Car“ čine moderna i nova vozila sa benzinskim i dizel motorima. Za teretni program tu su kamion Mercedes Atego 1328 i prikolica Kögel, a za motociklistički program Piaggio Liberty 125 ccm, Piaggio Beverly 500 ccm i Honda hornet.

Autoškola Grin auto

Osnovani su pre 20. godina. Tim čini stručni kadar sastavljen od licenciranih saobraćajnih inženjera i instruktora. Konstantno usavršavanje zaposlenih je primarni cilj  Grin auto škole jer samo na taj način se održava visoka prolaznost i izuzetan kvalitet po kome su poznati tolike godine.

Teoretska nastava se održava u manjim grupama. Radi se uz pomoć najsavremenijih tehničkih pomagala. U školi možete da se edukujete za kategorije AM, A1, A2, A, B, C, CE ili D. Instruktori su profesionalni, stručni i ljubazni sa dugogodišnjim iskustvom u svom poslu. Uz njihovu pomoć svaki kandidat će brzo i lako savladati vožnju i osloboditi se eventualnog straha i napetosti za volanom.

Vozni park Grin auto škole ima široku ponudu automobila koja će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe. Sva vozila imaju najbolju sigurnosnu opremu i klima uređaje. Ovde možete učiti vožnju na automobilima marke Mercedes A klase, BMW 520d, Fiat Punto ili Audi 3.

Auto-škola Formula B Drive

U samom centru Novog Sada, u Njegoševoj 15 nalazi se auto-škola „Formula b drive“, koja ima 30-ogodišnje iskustvo i preko 12 000 obučenih kandidata B i AM kategorije. Najveći uspeh ove auto-škole je poverenje kandidata, koje su stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Ponos ove škole predstavlja tim iskusnih kolega predanih svom poslu. Kao što svi znamo, važnost instruktora u obuci je neprocenjiva. Instruktori ove auto-škole poseduju dobre komunikativne veštine, profesionalni su, posvećeni i znaju kako da svoje znanje prenesu budućim vozačima. Zanimljivo je da jedini u Novom Sadu imaju brendiran izgled automobila, koji su novi, kvalitetni i bezbedni.

autoškole NS

Termini za teorijsku i praktičnu obuku su prilagođeni potrebama kandidata. Teorijska obuka se održava uvek u dva termina – prepodnevni i popodnevni. Praktična obuka, termin i mesto početka časa odvijaju se po dogovoru između kandidata i instruktora.

„Formula b drive“ kandidatima nudi pogodnosti odloženog plaćanja putem administrativne zabrane, čekovima građana ili po dogovoru.

Radno vreme kancelarije (upis) radnim danom od 9 do 16h.

Ukoliko želite detaljnije da se informišete i prijavite, to možete učiniti putem telefona:

021/301-40-50; 064/280-52-42 i 063/859-93-23

Sajta:  https://www.autoskolaformulab.com/

Emal adrese: formulab@ymail.com

Možete da ih kontaktirate i putem Fejsbuka i Instagrama

Auto škola Step Novi Sad

U auto školi „Step“ brojke govore više od reči. Mnogo kandidata koji su završili obuku u ovoj školi, su tu došli po preporuci (preko 80% ). Škola za polagenje vozačkog ispita „Step“ u Novom Sadu postoji već 27 godina.

Njihov cilj nije samo masovni upis kandidata nego i uspešno završena obuka i osposobljenost budućih vozača za samostalnu, bezbednu i sigurnu svaku narednu vožnju.

autoškole NS

Odlična saradnja i dogovor sa potrebama kandidata u vezi termina teorijske i praktične obuke je još jedan plus ove auto škole. Instruktori su dugogodišnji iskusni vozači, koji se trude da kandidate oslobode svakog straha i napetosti od vožnje.

Vozni park je sa vozilima novije generacije, koja su udobna i klimatizovana. Automobili na kojima se kandidati obučavaju su isti oni koji su kasnije i na praktičnom delu ispita. Obuka se plaća na 12 i 18 mesečnih rata bez kamata i dodatnih troškova.

Alunno

Tim auto škole „Alunno“ nudi visok nivo usluge i visok procenat prolaznosti kandidata na ispitima. Rezultat svega toga je temeljan rad u teorijskoj i praktičnoj nastavi u ovoj auto školi.

Program škole postavlja nove kriterijume u edukaciji vozača. Na taj način se obučavaju budući kandidati za dugogodišnju sigurnu vožnju i sigurnost u saobraćaju.

Instruktori su mladi, licencirani, obrazovani i sa dugogodišnjim vozačkim iskustvom. Ljubaznost i predusretljivost je od ključnog značaja za lepu saradnju između instruktora i kandidata. Auto škola „Alunno“ nudi veliki izbor kategorija za polaganje vožnje.

autoškole NS

Vozni park je raznovrstan. U ponudi se nalaze 20 vozila za obuku B kategorije, 4 motocikla za obuku svih A kategorija kao i jedan kamion sa prikolicom za obuku C i CE kategorije. Zahvaljujući svesti o sredini i ekologiji tim škole „Alunno“ sva vozila bira u skladu sa evropskim standardima, a u planu je kupovina i više automobila na hibridni pogon.

Auto škola Točak

Auto-škola TOČAK je osnovana oktobra 1990. godine u Novom Sadu, kao jedna od prvih privatnih auto-škola u Srbiji.

Tokom 30 godina razvili su sistem rada, pa je prolaznost njihovih polaznika na ispitu na najvišem nivou.

Imaju obuku kandidata samo za B kategoriju.

Jedna prednost je što se u auto-školu Točak možete prijaviti za svega nekoliko minuta putem online obrasca.

Vozila za obuku vozača:

  • RENAULT CLIO 4
  • VOLKSWAGEN POLO TREND 1.2 TDI
  • FORD FIESTA TREND 1.4 TDCI

Smešteni su u Novom Sadu, na Grbavici, u Tolstojevoj ulici broj 56.


Na kraju pri odabiru odgovarajuće auto škole obratite pažnju na stručni kadar kao i na ispravnost voznog parka. Od velike je važnosti da budući vozač do vozačke dozvole dođe sa samouverenošću za volanom i sigurnošću u vožnji. Na taj način, možete efikasno da obaljate brojne poslove u vezi sa prevozom i transportom ili da jednostavno iznajmite auto u Novom Sadu i otputujete.

Samo na taj način možete potpuno da se opustite, pazite na sebe i druge učesnike u saobraćaju i uživate u putu pred vama.

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Po svaku cenu izbegavati auto školu Floyd! Vlasnik škole ima ozbiljan problem sa laganjem što jako otežava već komplikovan proces. Suma novca koju ćete uložiti je jako velika i nemojte sebi dozvoliti da vas za vaš novac neko maltretira. Od samog početka je sve bilo po principu “čućemo se”, “dogovorićemo se”, a lagao me konstantno za sve. Ni oko čega nismo uspeli da se dogovorimo kao ljudi. Verujem da je svaka druga škola bolja od ove.

    • Istina. Vlasnik auto škole floyd emil turai (namerno malim) je veoma bahat i nevaspitan, napisao bih i mnogo teže reči ali ne znam da li bi mi objavili komentar. Ima već nekoliko godina kako sam tamo polagao, teoretski ispit položio iz prvog puta, sa instruktorom iz auto škole na časovima nisam imao nikakvih problema, ali su problemi počeli kada mi je u komisiji na polaganju upravo sedeo dotični sa predstavnicima iz MUP-a.

357 Shares
357 Shares
Share via
Copy link