Novi Sad

Najbolje auto-škole u Novom Sadu

autoškola novi sad

Polaganje vozačkog ispita nakon punoletstva više nije stvar pomodarstva, nego je za današnje generacije must-do. Novi Sad ima dugačku tradiciju dobrih auto-škola, ali ima i onih kojima ne bi svako ukazao poverenje.

Pri izboru odgovarajuće auto-škole u Novom Sadu, presudno je iskustvo instruktora, pravilna obuka kao i raznovrstan vozni park. Svaka škola i njen tim nude odgovarajuće usluge za buduće vozače, a bezbednost u saobraćaju je primarna i od nje svaka vožnja treba da počne.

Auto-škola Jugo

Auto škola Jugo postoji više od 30 godina i kroz nju je prošlo više hiljada zadovoljnih kandidata, obučenih za kategorije B, C, CE.

Mnogim kandidatima koji su obuku prošli u ovoj školi vožnja je danas osnovno zanimanje.

auto škola jugo novi sad

Tim auto-škole Jugo čini licencirani kadar visokoobrazovanih saobraćajnih inženjera i instruktora vožnje, a kako kažu posebno su ponosni na činjenicu da u tu školu dolaze kandidati po preporuci 100%.

Termini za teorijsku i praktičnu obuku su prilagođeni potrebama kandidata, a sama obuka od upisa do završetka traje od 2 do 3 meseca.

Adresa: Stražilovska 7, Novi Sad

Telefon: 069/580 28 50

Sajt: https://autoskolajugo.rs/

Instagram profil: Auto-škola Jugo

Auto-škola Floyd

Sa tradicijom kvaliteta dugom čak tri decenije, auto-škola „Floyd“ pomogla je velikom broju ljudi da postanu sigurni i sposobni učesnici u saobraćaju. Ukoliko se i vi spremate da naučite da vozite, njihovi licencirani instruktori i moderan vozni park vam stoje na raspolaganju.

„Floyd“se može pohvaliti izuzetnim kvalitetom obuke za vozače A1, A, B kategorija, kao i sticanje i priprema za ADR sertifikate, kao i „COD-95“ sertifikata na području EU, ali i doobukom vozača, koji već poseduju vozačku dozvolu. Obuku sprovode visoko obrazovani instruktori i saobraćajni inženjeri sa višegodišnjim iskustvom rada, iza kojih su na hiljade zadovoljnih kandidata, sada već vozača, i na stotine hiljada pređenih kilometara.

Ova škola poseduje kvalitetna vozila, koja možete videti po celom Novom Sadu i okolini. Za polaganje A kategorije pružaju najsavremeniju obuku na sopstvenim motociklima Auto-škole „Floyd“.

Prilikom teoretske pripreme, upotrebljavaju se računari sa savremenim interaktivnim testovima i simulacijom polaganja vozačkog ispita iz ISO-mup programa simulacije polaganja vozačkog ispita.

Ističemo da je „Floyd“ jedna od auto-škola koja organizuje pripremu vozača za polaganje prevoza opasnih materija (ADR) kao i (COD-95), u zemljama EU.

Floyd nudi i brojne pogodnosti plaćanja:

 • Kreditiranje kandidata putem banke – do 36 meseci
 • Plaćanje studentskim karticama ministarstva prosvete
 • Pogodnosti za sindikate
 • Platite na 3 godine – vozite odmah!
 • Partner je ProfiApp Link

Dođite i uverite se da su zaista najbolji u svom poslu već 30 godina.

„Naučite da vozite da Vas drugi ne bi vozali“!

 • Za više informacija i prijavljivanje pozovite telefone:
 1. 021/ 400-888
 2. 063/ 500-601

I posetite sajt Auto-škole Floyd

 • Da budete u toku sa svim aktuelnostima, zapratite Floyd na njihovim društvenim mrežama:

Instagram i Facebook

 • Radno vreme kancelarije: svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Auto-škola Step Novi Sad

U auto školi „Step“ brojke govore više od reči. Mnogo kandidata koji su završili obuku u ovoj školi, su tu došli po preporuci (preko 80% ). Škola za polagenje vozačkog ispita „Step“ u Novom Sadu postoji već 27 godina.

Njihov cilj nije samo masovni upis kandidata nego i uspešno završena obuka i osposobljenost budućih vozača za samostalnu, bezbednu i sigurnu svaku narednu vožnju.

auto škola step novi sad

Odlična saradnja i dogovor sa potrebama kandidata u vezi termina teorijske i praktične obuke je još jedan plus ove auto škole. Instruktori su dugogodišnji iskusni vozači, koji se trude da kandidate oslobode svakog straha i napetosti od vožnje.

Vozni park je sa vozilima novije generacije, koja su udobna i klimatizovana. Automobili na kojima se kandidati obučavaju su isti oni koji su kasnije i na praktičnom delu ispita. Obuka se plaća na 12 i 18 mesečnih rata bez kamata i dodatnih troškova.

Alunno

Tim auto škole „Alunno“ nudi visok nivo usluge i visok procenat prolaznosti kandidata na ispitima. Rezultat svega toga je temeljan rad u teorijskoj i praktičnoj nastavi u ovoj auto školi.

Program škole postavlja nove kriterijume u edukaciji vozača. Na taj način se obučavaju budući kandidati za dugogodišnju sigurnu vožnju i sigurnost u saobraćaju.

Instruktori su mladi, licencirani, obrazovani i sa dugogodišnjim vozačkim iskustvom. Ljubaznost i predusretljivost je od ključnog značaja za lepu saradnju između instruktora i kandidata. Auto škola „Alunno“ nudi veliki izbor kategorija za polaganje vožnje.

Alunno

Vozni park je raznovrstan. U ponudi se nalaze 20 vozila za obuku B kategorije, 4 motocikla za obuku svih A kategorija kao i jedan kamion sa prikolicom za obuku C i CE kategorije. Zahvaljujući svesti o sredini i ekologiji tim škole „Alunno“ sva vozila bira u skladu sa evropskim standardima, a u planu je kupovina i više automobila na hibridni pogon.

Auto-škola Grin auto

Osnovani su pre 20. godina. Tim čini stručni kadar sastavljen od licenciranih saobraćajnih inženjera i instruktora. Konstantno usavršavanje zaposlenih je primarni cilj  Grin auto škole jer samo na taj način se održava visoka prolaznost i izuzetan kvalitet po kome su poznati tolike godine.

Teoretska nastava se održava u manjim grupama. Radi se uz pomoć najsavremenijih tehničkih pomagala. U školi možete da se edukujete za kategorije AM, A1, A2, A, B, C, CE ili D. Instruktori su profesionalni, stručni i ljubazni sa dugogodišnjim iskustvom u svom poslu. Uz njihovu pomoć svaki kandidat će brzo i lako savladati vožnju i osloboditi se eventualnog straha i napetosti za volanom.

Vozni park Grin auto škole ima široku ponudu automobila koja će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe. Sva vozila imaju najbolju sigurnosnu opremu i klima uređaje. Ovde možete učiti vožnju na automobilima marke Mercedes A klase, BMW 520d, Fiat Punto ili Audi 3.

Auto-škola Točak

Auto-škola TOČAK je osnovana oktobra 1990. godine u Novom Sadu, kao jedna od prvih privatnih auto-škola u Srbiji.

Tokom 30 godina razvili su sistem rada, pa je prolaznost njihovih polaznika na ispitu na najvišem nivou.

Imaju obuku kandidata samo za B kategoriju.

Jedna prednost je što se u auto-školu Točak možete prijaviti za svega nekoliko minuta putem online obrasca.

Vozila za obuku vozača:

 • RENAULT CLIO 4
 • VOLKSWAGEN POLO TREND 1.2 TDI
 • FORD FIESTA TREND 1.4 TDCI

Smešteni su u Novom Sadu, na Grbavici, u Tolstojevoj ulici broj 56.

Auto-škola Car

Auto-škola „Car“ postoji od 1991. godine. Ponosni su na svoj dugogodišnji rad i marljivost, a to isto potrvđuju i mnogi zadovoljni vozači koji su uspešno prošli kroz obuke ove škole. Tim auto škole stalno radi na svom profesionalnom usavršavanju kako bi budući vozači, koji izađu iz ove ustanove, bili što sigurniji u saobraćaju.

Modernizacija i obnova voznog parka je još jedan benefit auto škole „Car“. Tim i stručni kadar škole veruje da je od velikog značaja praktična obuka, ali isto tako i teorijska. Zato je ovde metoda podučavanja kandidata u teoriji i praksi sa veoma pozitivnim ishodom.

U ovoj auto školi možete dobiti kvalitetnu obuku vozača za kamione i auto, za kategorije A1, A2, A, B, C, CE.

Vozni park škole „Car“ čine moderna i nova vozila sa benzinskim i dizel motorima. Za teretni program tu su kamion Mercedes Atego 1328 i prikolica Kögel, a za motociklistički program Piaggio Liberty 125 ccm, Piaggio Beverly 500 ccm i Honda hornet.


Iako većina traži auto-školu koja će im pomoći da polože vozački ispit iz prve, pri odabiru odgovarajuće auto škole obratite pažnju na stručni kadar kao i na ispravnost voznog parka. Od velike je važnosti da budući vozač do vozačke dozvole dođe sa samouverenošću za volanom i sigurnošću u vožnji. Na taj način, možete efikasno da obaljate brojne poslove u vezi sa prevozom i transportom ili da jednostavno iznajmite auto u Novom Sadu i otputujete.

Samo na taj način možete potpuno da se opustite, pazite na sebe i druge učesnike u saobraćaju i uživate u putu pred vama.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

374 Shares
374 Shares
Share via
Copy link