Magazin Svet

„Muškarci me se boje“: Nataša potrošila više od 100.000 € na ogromnu zadnjicu (FOTO)

Najveća guzica
Foto: Instagram / natasha_crown_official1

Ordinacije estetskih hirurga širom sveta prosperiraju od iskrivljene slike o idealu ljudske lepote, na koju su najviše uticali kojekakvi rijaliti programi i filteri na društvenim mrežama, pa je sve veća retkost na ulici videti devojku potpuno prirodnog izgleda.

Neretko pripadnice lepšeg pola preteraju u estetskim zahvatima i ubrzigavanju silikona, a moguće da su neke osobe postale i zavisne od ovakvih vrsta operacija, koje ponekad mogu i da ozbiljno naruše zdravlje, a o izgledu i da ne pričamo – o ukusima ne treba raspravljati.

Tako je jedna devojka iz Švedske poželela da ima najveću zadnjicu na svetu, a podvrgla se odlasku pod nož čak 6 puta, kako bi uspela da ostvari ono što je naumila.

Muškarci se plaše, nije bila u vezi 7 godina

Njeno ime je Nataša Kraun, operacije je platila nešto više od 110.000 evra i tvrdi da što je guza veća – to bolje, prenosi 24 Sata.

– Ja sam postala poznata po svojoj ogromnoj guzi i mislim da je se muškarci plaše. Znam da sam ekstremna, poslednju vezu sam imala pre sedam godina – otkrila je Nataša, a piše The Sun.

Ona je dobila ideju o povećanju zadnjice kada je počela da trenira u teretani, ali je ubrzo shvatila da do goleme guze može doći na jednostavniji način.

– Odradila sam šest operacija, a nadam se da će naići onaj pravi, kojeg neće biti strah moje guze – ispričala je.

„Ti si ostvarenje svih snova“

Šveđanku na Instagramu prati 2,1 milion obožavalaca, sa kojima svakodnevno deli kadrove u kojima je glavna zvezda upravo njena zadnjica.

Uz provokativne fotografije objavljuje i snimke u kojima pokazuje atribute, a pored zadnjice, takođe je ubrizgala filere u usne, koje ponosno pući.

– Ti si ostvarenje svih snova – prokomentarisao je jedan opčinjeni obožavaoc, dok su neki napisali da je ipak preterala i da je njena privlačnost zbog toga izbledela.

Izvor: 24 Sata

Devojka sa najvećim silikonima rekreirala scenu iz „Čuvara plaže“, obožavaoci zgroženi (FOTO, VIDEO)

435 Shares
435 Shares
Share via
Copy link