najlepse-novosadjanke-modeli
Najlepše Novosadjanke
Lifestyle Vesti Novi Sad

Ovo je top 5 najlepših Novosađanki

Ko jednom dođe u Novi Sad, vrati mu se ponovo zbog lepote grada, ali i devojaka. Kažu da su Novosađanke najlepše žene. Pokušali smo da istražimo koje Novosađanke bi ušle u top 5 najlepših.

O ukusima ne treba raspravljati, ali ove devojke su uspešne u svetu modelinga, manekenstva i svojom lepotom su očarale svet. Ovih 5 devojaka su najlepše među najlepšima, svetske, a naše, Novosađanke.

Bojana Raonić

manekenka-novisad-bojana-maldivi
Foto: Murat Aran©

Fotomodel Novosađanka Bojana Raonić je izabrana za jednu od 12 najlepših žena sveta prema izboru sajta BeautifulPeople.com.  Nazivaju je novosadskom Anđelinom Džoli. Bojana Raonić je završila Medicinsku školu, studira na Fakultetu tehničkih nauka. Učestvovala je na snimanju muzičkog spota i bavi se modelingom. Intervju sa Bojanom Raonić pročitajte OVDE.

Nina Seničar

nina-senicar-ns
c2.staticflickr.com©

Manekenka Nina Seničar je Novosađanka koja je veoma poznata u svetu. Jedna je od retkih devojka koja je uspela da osvojila Erosa Ramacotija. Ona od 2012. godine živi u Los Anđelesu, a pre 12 godina je diplomirala ekonomiju na Univerzitetu Bokoni u Milanu. Krasila je naslovnice brojnih modnih magazina, među kojima je i magazin „Maks“. Okušala se i u glumi, ove godine je imala glavnu žensku ulogu u akcionom filmu „Cafe Con Leche“, koji se snimao u Meksiko Sitiju.

Bojana Bojanić

bojana-bojanic
Foto: ©Goran Matijević

Novosađanka Bojana Bojanić je na  izboru za Mis Vojvodine 2015.  ponela titulu najlepše. Nakon ovog takmičenja, ona je bila prva pratilja na izboru za Miss Srbije, a sada proglašena za Miss Serbia for Miss Universe 2016. Bojana se odlično snašla na snimanju Fast and Furious 7 u Abu Dabiu. Intervju sa Bojanom Bojanić pročitajte OVDE.

Marija Ćetković

marija-cetkovic
privatna arhiva Marije Ćetković

Nekadašnja misica Srbije Novosađanka Marija Ćetković poznata je po tome što propagira prirodan izgled i lepotu. Intervju sa Marijom Ćetković možete da pročitate OVDE.

Tamara Miličević

tamara-milicevic-model-manekenka
Privatna arhiva Tamare Miličević

Novosadska manekenka Tamara Miličević je sa 10 godina počela da se bavi manekenstvom u UMS školi za talente u Novom Sadu. Ona je postala uspešan evropski model, a sada živi i radi u Parizu. Radila je za velika imena, bila je model na istorijskoj reviji Zvonka Markovića u Parizu, ali i za „Šanelovog“ dizajnera Karla Lagerfelda. Intervju sa Tamarom pročitajte OVDE.

Više o tome zašto je Novi Sad grad ljubavi

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku