Magazin Novi Sad

Izgubljene fotografije jednog muškarca rasplamsale maštu Novosađanki: “Može on meni da se javi”

fotke ns
Printscreen / Privatna arhiva

Izgubljene fotografije i simpatičan flert koji nas je nasmejao.

Da će se žene ujediniti oko neke teme niko nikada nije ni naslućivao, ali i ovo čudo se desilo. I to nije bilo kakva tema, već je u pitanju jedan crnokosi muškarac za kojim su sve žene poludele, pa čak i one udate.

Igrom slučaja izgubio je na ulici svoje fotografije koje je pronašla jedna Novosađanka i objavila u grupi kako bi se pronašao vlasnik, a nije ni slutila da će ovaj potez izazvati simpatične reakcije ženskog pola.

Naime, jedan gospodin otišao je u fotografsku radnju, napravio fotografije, međutim izgubio ih je na putu, a Novosađanka ih je našla ispred pozorišta i ostavila u obližnjem butiku.

Pre nego što je to uradila, uslikala ih je mobilnim telefonom i stavila u jednu grupu, kako bi se vlasnik pronašao. Međutim, nije ni slutila da će njena objava izazvati potpuni haos na Fejsbuku.

“Da li se Don Žuan našao?”

Fotografija cnokosog muškarca, rekli bismo srednjih godina, ozbiljnog izgleda pojavila se u jednoj grupi, a komentari duhovitih Novosađanki teraju suze na oči.

– Može on meni da se javi;

– Nikad se ne zna, u svakom momentu možeš postati neočekivano popularan, a još i da ne znaš, kao ovaj;

– Recept kako postati tražen i poznat;

Ženama su očigledno otpale vilice kada su ugledale ovog gospodina pa su i zaboravile koji je bio povod objave. Više nije bilo bitno da se fotografije vrate vlansiku, već su počele da se utrkuju koja će ostaviti interesantniji komentar, te je sve preraslo u jednu veoma simpatičnu i šaljivu komunikaciju.

– Ako ga pronađete, svima neka nam se javi;

– Da li se Don Žuan našao?;

– Prvi put da se žene ne posvađaju;

– Sad ću ja da bacim negde muževu sliku, možda se nađe neka i za njega, da me zameni malo; – samo su neki od komentara.

Objava stoji. Žene komentarišu. I dalje niko ne zna ko je pomenuti muškarac.

39168639910227252348147098454966412259370832n-1-830x0
Foto: Privatna arhiva

Priča dobila drugu dimenziju – javila se žena

Sutradan ova priča dobija dobija potpuno drugu dimenziju kada se u istoj grupi oglašava njegova supruga. Budući da su se žene svim silama borile da saznaju ko je gospodin, javila se njegova supruga i obratila se njegovim “obožavateljkama”.

– Zahvaljujući svim komentarima i dizanjem posta brzo je došla informacija do mene i videli su mnogi, tako da hvala i svima sto su svojim komentarima učinili sve ovo zabavnim dodatno. Sad se samo nastavljaju šale na tu temu. Hvala vam, stvarno ste učinile dobro delo, ni ne znate koliko lepo je znati da postoji čovek koji je ujedinio sve žene – glasila je objava njegove supruge ne koju opet te iste žene nisu bile imune.

Njegova supruga prokomentarisala je ceo događaj redakciji Telegraf.rs i ispričala kako je reagovala kada je ugledala fotografije svog muža na internetu i kada je shvatila kako reaguju druge žene.

– Bila sam iznenađenja kada ja do mene stigla objava i komentari i kako je prvi komentar izazvao lavinu šaljivih komentara da su se te šale proširile i među našim prijateljima, jer ko poznaje mog supruga postane još zabavnije sve.

Zaista nisam videla ništa negativno osim dobre zabave čemu društvene mreže i treba da služe, da nas opuste od svakodnevnih pritisaka. Moj suprug po prirodi je radoholičar i ne pridaje značaj ničemu što nije vezano za posao, ali ne može da ospori da mu nije imponovalo šta god tvrdio pogotovo što sebe ne vidi na taj način.

Lično mislim da je ovo još jedan primer gde se vidi koliko su reči značajne i ne trebamo propustiti priliku da svaki dan ulepšamo nekoj čak i nepoznatoj osobi. – rekla je supruga ovog Novosađanina.

Novosađanin osetio gnev prevarene žene, sprejom na autu napisala “Kur*ar”!

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link