Sufle je tradicionalna poslastica iz Francuske, koja u zavisnosti od sastojaka može biti slatka ili slana. Spolja hrskav, a unutra sočan, iako će vam se učiniti da je komplikovan za pripremu, kada ga probate videćete da je vredan truda.

ČOKOLADNI SUFLE

Najpoznatiji predstavnik suflea je upravo ovaj čokoladni. Kako bi se osvežili od ove prave čokoladne bombe, možete ga služiti uz sladoled ili neko voće.

http://www.coolinarika.com/recept/789739/

cokoladni-sufleSUFLE OD MALINA

Osvežavajući sufle sa kremom od malina, pravo voćno iznenađenje. Vodite računa da je ovaj recept za četiri porcije, a ukoliko ste ljubitelj slatkog, ta količina vam sigurno neće biti dovoljna.

http://www.24kitchen.rs/shows/bilijeva-hrana/recipe/sufle-od-malina

sufle-od-malinaSLATKI SUFLE OD SIRA

Zdrava varijanta suflea, ali nikako manje ukusna. Ovaj sufle je mnogo ukusniji kada se ohladi u frižideru i prelije voćnim prelivom.

http://hronokuhinja.rs/slatki-sufle-od-sira/

sufle-od-siraSUFLE SA POMORANDŽOM

Ovaj sufle je idealan za sve ljubitelje kombinacije čokolade i pomorandže. Velika prednost ove poslastice je što se kratko peče, svega 5 minuta, kako bi se unutrašnjost pri jelu razlivala. I naravno iz istog razloga se služi topla.

http://www.kuhinjica.rs/recepti/poslastica/sufle-sa-pomorandzom

sufle-sa-narandzomSUFLE S NUTELOM

Recept za sve ljubitelje nutele, a ako ima onih koji možda ne uživaju u ovom slasnom kremu, trebalo bi da ga probaju u ovoj varijanti. Ovu poslasticu možete ukrasiti prah šećerom ili služiti uz sladoled.

Sufle s kremom Nutella – recept iz knjige “30 najboljih recepata s kremom NUTELLA”

sufle-sa-nutelom

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here