beach-cocktailshh
Recepti Top 10

Najbolji bezalkoholni kokteli

Osvežavajuća pića za tople dane, sjajni bezalkoholni kokteli. Recepti su različiti, a prave se od voća, povrća, sokova. Sveži, hladni i ukusni.

Osnovni bezalkoholni koktel

dkjaskcfj

Ovaj koktel može da vam posluži kao osnova za sve ostale koktele, u zavisnosti od toga koje sezonsko voće dodajete. Osnovu čini sok limete sa sirupom od šećera, dopunjen tonikom,a od sezonskog voća možete dodati zgnječene jagode, ananas, lubenice i naravno ukrasiti sa voćem koje smo koristili.

Virgin pina colada

pina-colada11

Pravi morski koktel, koji je dobio naziv po popularnom originalnom alkoholnom koktelu Pina colada. Sastoji se od soka od ananasa, sladoleda od kokosa i zdrobljenog leda.

Shirley Temple

shirley-temple-ftrhhk

Jednostavan koktel, i što se tiče sastojaka i pravljenja. Naziv je dobio po slavnoj multitalentovanoj umetnici Širli Templ. Sirup Grenadine se ulije u čašu koja je već do pola ispunjena ledom i prelije se Sprite-om. Ukrašava se kriškom narandže.

Sprite koktel

Make-a-Vodka-and-Sprite-Zer

Veoma osvežavajući koktel sa lekovitim sastojcima. Priprema se tako što se tučkom istiskaju limeta i listovi nane, doda se led i na kraju se sve prelije Sprite-om. Dekoriše se naravno listom nane i kriškom limete.

Banana tropikal koktel

Banana_i_Jagoda_Smoothiesfd

Koktel koji može da posluži i kao osveženje i kao užina. Priprema je vrlo jednostavna, u blender se stave svi sastojci i izmiksaju se. Pravi se od banane, jogurta i soka od ananasa.

Otkrijte i najbolje letnje koktele

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc