Kafei Novi Sad

Kafe Priča – mesto sa posebnim šmekom

Kada sledeći put budete prolazili Somborskim bulevarom, svratite i do kafića Priča i postanite i vi deo novosadske priče. Ovo mesto je idealno za nedeljni ručak ili kafu sa porodicom. Ovde možete da se zabavite i uživate sa svojom decom i prijateljima.

Za vrele letnje dane kafić u svojoj ponudi ima  ukusne vitaminske sokove: virgin Mary, zeleno osveženje, narandžasta malina, žuta višnja, zdrava priča…Ukoliko poželite da se rashladite možete naručiti i neki od koktela koji su na meniju ovog lokala – mojito, se on the beach, long island ice tea, pina colada, martini, cuba libre ili aperol spritz. Za one koje nisu raspoloženi za koktele, tu su pivo i vino.

kafe-prica-novi-sad-1

Ako ogladnite dok razgovarate sa prijateljima, možete poručiti i neko ukusno jelo. Za sve koji su poranili i žele da doručkuju tu su: omlet, prženice, jaja sa slaninom, omlet sa sirom i jaja sa šunkom.

Ovde možete probati i grilovanu piletinu sa povrćem, pileći file sa mocarelom, biftek peperonćino, rebarca, pileća krilca, kobasice… Na meniju su i ukusne paste: sa piletinom, šarena, gorgonzola, zingara…Tokom leta možda i najbolji odabir su lagane salate: grčka, sa ćuretinom, cezar. Za ljubitelje brze hrane u ponudi su raznovrsne pice i sendviči.

kafe-prica-novi-sad-3

Posle dobrog obroka, uvek mora ostati mesta i za neku poslasticu. U Priči možete naručiti mafine, palačinke, markizu, brownies sa sladoledom. Koji god desert da odaberete, sigurno ćete uživati.

kafe-prica-novi-sad-4

Jedinstvenoj atmosferi u ovom lokalu doprinosi i enterijer koji je veoma prijatan. U zavisnosti od godišnjeg doba i vašeg raspoloženja, možete da uživate unutra ili da sednete u divnu bašticu. Ukoliko ste tu sa porodicom, bašta je idealan odabir, pošto se pored nalazi i igraonica za decu, pa vaši mališani mogu da se zabave dok vi pijete kafu.

kafe-prica-novi-sad-5

Kada poželite da popijete dobru kafu, da pojedete ukusnu hranu ili samo da razgovarate sa dragim osobama posetite ovaj kafić. Priča će sigurno ispuniti vaša očekivanja.

 

generic vignette (DESK luftika.rs)
401 Shares
401 Shares
Share via
Copy link