Lifestyle Recepti Top 10

Zdravi frapei

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok koji nikako ne treba preskakati. Ukoliko želite da započnete dan zdravim i sitim obrokom, probajte neki od frapea, koji su značajan izvor vitamina i energije.

FRAPE S KAJSIJAMA

frape-od-kajsija

Kajsije su kratko dostupne pa ih treba iskoristiti maksimalno dok su u ponudi na našim pijacama ili baštama. Ovaj frape je jednostavan za pripremu, kajsije se očiste, stave u blender, doda se vanillin šećer i jogurt. Ako želite bogatiji ukus i teksturu, dodajte i slatku pavlaku.

ZELENI FRAPE

frape_kivi

Mnogi nisu ljubitelji kivija, ali pošto je značajan izvor vitamina C, trebalo bi ga unositi, zato obavezno probajte ovaj frape. Kivi se očisti i usitni u blenderu, doda se slatka pavlaka i šećer, i kratko se muti. Na kraju se doda mleko i drobljeni led.

FRAPE OD HELJDE I ANANASA

frape_heljda_ananas

Ovaj frape je odličnog ukusa, a zbog sastojaka je i pogodan za one koji drže dijetu. Heljda se preko noći potopi u vodu da omekša. Pored ananasa i heljde, za ovaj frape su vam potrebni još suvo grožđe, anis, đumbir, korijander, med i banana. Svi sastojci se stave u blender i izmiksaju i uživanje može da počne.

FRAPE OD BRESKVE

frape-breskva

Pre pravljenja ovog frapea, potrebno je da se breskve potope u kipuću vodu 15 minuta. Usitne se, doda se jogurt, smeđi šećer i cimet. Na kraju se doda led.

FRAPE OD JABUKE, ŠARGAREPE I NARANDŽE

frape-narandza-sargarepa-ja

Veoma zdrav frape, sastoji se od očišćene šargarepe, jabuke, narandže i lanenog semena. Svo voće i povrće se doda u sokovnik, usitni i razredi vodom.

Pročitajte recepte za najbolje koktele

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc