Moda Top 10

Must have komad: Kilote

Kilote su nam se vratile početkom proleća, a na žalost muškog roda, održale su se kao must have komad i za sezonu jesen/zima. Za one koji ne znaju šta su kilote, to je komad garderobe koji je nešto između sukanja i bermuda, a najpribližnije su palaco pantalonama, jedino su kraće.

KOTON

Kilote opuštene forme, u crnoj boji, jedan od retkih modela koji možete da nosite uz ravnu obuću. Možete ih nositi uz uži model džempera ili čak duksić.

koton-kilote-novisad
Izvor: Online shop

ZARA

Kilote klasične forme, u prljavo rozoj boji koja je vrlo zahvalna za kombinovanje. Dostupne su još u petrol plavoj boji i crnoj.

zara-kilote-zima
Izvor: Online shop

MANGO

Elegantan model kilota brenda Mango, u bež boji, sa ukrasnim kopčama i peglom na preklop. Možete ih nositi i u poslovnim i u svečanim prilikama, ali ono što je obavezno je da ih nosite uz visoke potpetice.

mango-kilote-zima
Izvor: Online shop

LINDEX

Izuzetno prijatne kilote za nošenje od trikotaže, sa visokim elastičnim strukom i širokim nogavicama. Iskombinujte ih sa toplim boyfriend džemperom za cool izgled.

lindex-kilote-zima
Izvor: Online shop

C&A

Kraći model kilota, sa širokim nogavicama i falticama spreda. Kopčanje je na cibzar pozadi. Model je opuštene forme, sa džepovima.

CA-kilote-zima
Izvor: Online shop

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap