Magazin

Srpkinja, instruktorka tverkovanja, uživa u ljubavnoj trojci sa slavnim bokserom

dejvid
Printscreen Insta

Iako Mihaela vodi poreklo iz sela Duboka kraj Jagodine, to je nije sprečilo da preko Beča, kreveta i ljubavnog trougla dođe do svega o čemu je godinama maštala.

Njen izabranik je Dejvid Hej, nekadašnji bokser koji vodi prilično raskalašan život u kojem uvek ima mesta za dve žene istovremeno.

Hej se između ostalih u karijeri borio i sa Vladimirom Kličkom za titulu prvaka sveta.

Nedavno se njegov ljubavni trougao raspao kada ga je pevačica Una Hil napustila, ali je Hej pronašao rešenje i svom ljubavnom gnezdu pridružio jednu Srpkinju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Jovanovićeva je sa poznatim parom bila tokom odmora u Kostariki, a kako prenosi britanski “Dejli Mejl” ona je novi član Hejove ljubavne trojke koja privlači mnogo pažnje javnosti.

„Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: „najbolji život ikada“.

Jovanovićeva poreklom potiče iz sela Duboka iz Jagodine, odakle joj je baka, a njeni roditelji su tokom devedesetih godina izbegli od rata u Beč.

Mihaela nije imala lako detinjstvo, budući da je nju i sestru odgajala samohrana majka, a na snimcima na društvenim mrežama iz 2020. godine može se videti da je bila u skromnom stanu.

Iako se školovala za kuvara, ona je 2015. godine odlučila da krene drugim putem i pokrenula fitness radionicu u Beču. Tu je radila kao kao instruktorka tverkovanja, a svoje časove je promovisala putem društvenih mreža čime je privukla dosta pratilaca.

Takođe je na Majorci radila i kao egzotična plesačica na žurkama.

Izvor: Nova.rs

Danju je obična studentkinja, noću fatalna sponzoruša, a ovo je njena priča

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link