Magazin

Danju je obična studentkinja, noću fatalna sponzoruša, a ovo je njena priča

sponzorusa
Foto: Ilustracija

Trenutno izlazi s dva sponzora. S jednim uvek petkom. On ima 50 godina, ženu i stariju decu. Želi samo dobar provod, obožava narodnjake i ples do jutra. Ludo se provode zajedno. Nekad završe u krevetu, a nekad ne

‘Kao klinka sam obožavala stavljati maminu šminku i isprobavati štikle. Oduvek volim luksuz, ali nisam si nikada ništa posebno mogla priuštiti. Iz prosečne sam porodice, mama je učiteljica, tata radi u računovodstvu’, priča za portal 100posto.hr 21-godišnja studentkinja ekonomije u Zagrebu. Na studije je došla iz Splita, a živi s cimerkom.

U srednjoj školi je, nastavlja, imala dve prijateljice koje su bile bogate. Često je izlazila s njima. Uživala je u njihovim skupim krpicama koje su nesebično delile.

Uvek su se za njih lepili stariji muškarci, najčešće su ih častili, i to joj je imponovalo.

Posjednju godinu dana postala je sponzoruša. Kaže da taj izraz zvuči pogrdno, ali to što ona radi nije ništa loše.

Cimerki i meni dosadilo je spajati kraj s krajem. Starci nam plaćaju stan i režije i naravno da nemaju za nekakve džeparce. Radile smo sitne studentske poslove no to je najčešće strašno iskorištavanje. Zato smo se javile na stranicu na kojim se traže sponzori.

Stranica se zove SeekingArrangment i tamo u ponudi ima pregršt Hrvata, s obe strane.

“Prvo smo izašle s jednim tipom obe. Bio je ugodan, vodio nas je po klubovima u kojima nikad nismo bile. Imao je zanimljive prijatelje. Sve je bilo prilično neobavezno i svidelo mi se”, priča.

Trenutno izlazi s dvojicom

Do sad nije imala loša iskustva. Jako je oprezna pri izboru muškaraca, a i odmah uoči sumnjive prema mailu i načinu komunikacije.

Trenutno izlazi s dva sponzora. S jednim uvek petkom. On ima 50 godina, ženu i stariju djecu. Želi samo dobar provod, obožava narodnjake i ples do jutra. Ludo se provode zajedno. Nekad završe u krevetu, a nekad ne.

On ima puno poslovnih partnera s kojima ju je upoznao u noćnim provodima. Kaže da je svi drže kao kap vode na dlanu.

“Ovaj drugi ima 29 godina, prezaposlen je, puno putuje, radi u IT-u. Zgodan je i jako simpatičan. Nema vremena za žene, a voli ih. Javi se kad je u gradu. Onda nam je nebo granica”, govori nam euforično.

Priznaje da je u njega pomalo i zaljubljena, ali joj nije sad do ozbiljnih veza. On je ionako odmah postavio jasne granice i ne želi ga naljutiti.

‘Ne planiram vezu s vršnjakom’

Odu zajedno i u šoping, kaže da on uživa u tome da je razmazi.

Prijateljice ne znaju za njenu tajnu, samo cimerka koja i sama živi slično. Roditelji se nekad čude odakle joj markirana roba, ali im kaže da radi honorarno u jednom butiku pa ne pitaju dalje.

Kaže da ne planira vezu s vršnjakom ili porodicu i da je sad vreme za zabavu. Velika želja joj je ugraditi silikone u grudi, a to je rekla i svojim sponzorima.

“Mislim da ću i tu želju uskoro ispuniti”, zaključuje. Dodaje da ne želi da ito misli da radi nešto loše jer i ona i njeni muškarci uživaju.

Ispovest Novosađanke u čijoj su se porodici žene udavale isključivo iz koristi

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Nije mi baš sasvim jasno zašto sebe zove sponzorušom. Ona je zapravo obična prostitutka,samo što ne radi na ulici. Valjda lepše zvuči-sponzoruša. I još kaže da ne misli da radi išta loše!? Jad i tuga! A jednog dana će sebe nazivati akademskim građaninom i ponosno mahati svojom diplomom.

PARTNERI SAJTA


15 Shares
Share via
Copy link