Magazin Svet

Par primio udovicu u brak i uživaju u ljubavi, a deca ih podržavaju (FOTO)

Trojka veza naslovna
Foto: Collage / Instagram / twocoffeesandatea

Moderno vreme je sa sobom donelo razbijanje brojnih tabua, a jedan par je u svoj srećan brak odlučio da primi još jednog člana i tako postane trojka – otkrili su svoju biseksualnost i zaljubili se u udovicu kojoj je pre dve godine preminuo suprug.

Ne žele da stvari kriju u tajnosti, rado sa pratiocima dele zajedničke fotke na Instagram profilu, ne brinu za osudu okoline, već su odlučili da uživaju u zajedničkim trenucima koji ih čine srećnim.

Iako ih stariji članovi familije osuđuju, imaju podršku dece i to im je najvažnije.

Upoznali se preko zajedničkih prijatelja

Bračni par Salina i Trej zaljubili su se u udovicu Rut, koja je sada sa njima u srećnoj vezi, a kako kažu, ne smeta im šta drugi misle o njima.

– Trojka je nastala vrlo prirodno. Svi imamo puno toga zajedničkog i stalno se smejemo, uživamo u poliamoriji – ispričao je Trej za Daily Star, a prenosi 24 Sata.

Par je Rut upoznao preko zajedničkih prijatelja, a spojili su se nakon što su otkrili da su biseksualni. Naime, trojka je trenutno u vezi na daljinu, međutim, planiraju da uskoro započnu zajednički život pod istim krovom.

– Vrlo rano smo odlučili da ne želimo predugo da držimo stvari u tajnosti. Ne bi bilo pošteno prema Rut da to bude tajna i da ne može da govori otvoreno o svom životu. Ljubav je ljubav – objasnili su oni.

Podrška mlađih i osuda starijih članova familije

Rut je izgubila partnera Džoija 2020. godine, a u novoj vezi ga se često sete i razgovaraju o njemu kako bi uspomenu na njega održavali živom.

– Deca su nas lako prihvatila, pošto je njihova generacija otvorena za drugačije stvari, dok je stariji deo porodice protiv toga i ne razumeju nas – ispričali su ljubavnici, pa objasnili da je život prekratak kako bi se zamarali tuđim mišljenjima.

Kako kažu, ovakva struktura veze zahteva puno komunikacije, a ljubomora je takođe prirodan deo.

„Dve kafe i čaj“

– Ako se neko oseća čudno, svi razgovaramo o onome što nas muči. Bilo da se radi samo o tome da neko ima zastrašujuću emociju, ili da vaši drugi partneri potvrde vaša osećanja i/ili umire vaše strahove.

Neverovatno je kad imaš još dva partnera na koje se možeš osloniti. Smatramo da smo porodica i tako se i odnosimo jedni prema drugima – objašnjava ova trojka.

Neke poliamorne zajednice imaju utvrđena pravila, kako bi dobro funkcionisali, međutim Rut, Salina i Trej smatraju da nema pravog recepta kako da trojka uspe.

Zasad smatraju da su svima potrebe zadovoljene i da idealno funkcionišu.

Trojka ima i svoj Instagram profil simboličnog naziva – „dve kafe i čaj“,  gde rado dele trenutke iz svakodnevnog života sa pratiocima.

Izvor: 24 Sata

Ispovest prvog rodno nebinarnog sveštenika šokirala javnost: „Mojoj ženi je bilo najteže“

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link