Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2019. godine

VODOLIJA

Posao

Mars će na početku jula ući u znak Lava i vaše polje javnosti i poslovnih partnerstava. Na tom polju ćete se potruditi da sklopite nove ugovore i da se probijete na polju javnosti.

Biće vam potrebno dosta napora i strpljenja jer ćete se suočavati sa preprekama koje će vam staviti do znanja koliko ste sposobni da neke važne poslovne izgurate do kraja.

Venera će 3. jula ući u znak Raka i doneće vam uspeh i napredak na polju usluga, posebno onih koje su vezane za lepotu kao što su frizerske, kozmetičke i krojačke usluga, ali isto tako ćete ostvariti uspeh ako se bavite prehranom i držite restoran ili poslastičarnicu.

Merkur će 8. jula krenuti retrogradno. Nailazićete na zastoje u poslovima koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima. Doći će do nesporazuma, neslaganja, teških razgovora, neuspelih sastanaka.

Budite pažljivi u saobraćaju i razmeni informacija jer će i na tim poljima biti neorganizovani. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnog kašnjenja i odlaganja važnih rokova.

Zbog toga ćete imati gubitke i sukobe sa nadređenima.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Čuvajte se spletki osoba koje će pokušati da na nepošten način dođu do vašeg položaja.

Bićete suočeni sa ozbiljnim tajnim neprijateljima i snažnom konkurencijom. Najviše smetnji ćete imati ako se bavite zdravstvom, građevinarstvom, energetskim resursima i servisnim uslugama.

Sa radnim kolegama lako može da dođe do sukoba, kao i sa nadređenima. Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Raka i tamo će praviti konjunkciju sa Suncem i Venerom.

To će vam pomoći da se izvučete iz zamki i otkrijete ko vam ne želi dobro. Do kraja meseca ćete ostvariti novo partnerstvo i saradnju, što će vam doneti zaradu višu od očekivane.

Nezaposlene Vodolije će najviše izgleda za zaposlenje imati u oblastima trgovine, ugostiteljstva, zabave, kao i u sezonskim i honorarnim poslovima.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje braka i ljubavi od 8. jula. To će dovoditi do nerazumevanja između vas i voljene osobe. Biće vam teško da ostvarite skladnu komunikaciju, a to će izazivati povremene prepirke.

Bićete skloni da reagujete uvređeno i da se povlačite u sebe, a vaš partner će biti ponekad napet i impulsivan, a ponekad ćutljiv.

Treća dekada jula će vam doneti više dinamike u vezi zahvaljujući trigonu Marsa sa Jupiterom. Predložićete voljnoj osobi uzlazak na mesto koje voli i nakon što joj ispunite još po neku želju, vratićete narušeni sklad u vaš odnos.

Počećete više da izlazite i da se družite sa zajedničkim prijateljima. Partner će vam predložiti zajedničko putovanje i to ćete prihvatiti.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste se viđali u društvu zajedničkih prijatelja će početi sve više da vam se dopada zbog svojih osobina, komunikativnosti, vedrine duha i ideja koje smatrate genijalnim. Počećete da više vremena provodite zajedno, da izlazite na posebna mesta vas dvoje sami, što će vas zbližiti više nego što ste planirali.

Bićete nesigurni da li da pokušate nešto više od prijateljstva koje je već otišlo izvan tih granica. Odlučićete se da ipak pokušate vezu i nećete se razočarati.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja će im biti idealan partner za izlaske i zabavu, a ko od njih neće zahtevati odmah vezu i zajedničke planove.

Odgovaraće vam da imate sa vašom simpatijom slobodnu vezu bez obaveza.

Zdravlje

Opozicija Sunca i Venere koji prolaze kroz vaše polje zdravlja sa Saturnom i Plutonom donosi vam psihosomatske smetnje koje će se ispoljiti kroz otežanu probavu i želudačne tegobe, povišen krvni pritisak, a moguće su i urinarne smetnje.

Bićete pritisnuti brigama, što će zahtevati više odmaranja i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljive namirnice, kao što je povrće pripremljeno u blenderu ili voće koje je miksano u sokovniku.

Možete u to dodavati ražene i ovsene pahuljice. Morska ribu, masline, feta sir, kiselo mleko i jogurt možete da konzumirate svakodnevno.

Umanjite unos mesa, posebno sa roštilja, kafu i grickalice. Pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi

3, 7, 16, 19, 24

Šta će znake Zodijaka iskreno usrećiti do kraja godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

992 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap