Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2019. godine

STRELAC

Posao

Mars na početku jula ulazi u znak Lava. Osećaćete potrebu za putovanjima i odmorom jer ste se u proteklom periodu umorili od pritisaka i rešavanja finansijskih problema. Svoje snage ćete usmeriti na usavršavanje svojih veština, kao i na poslove koji su povezani sa inostranstvom, transportom ili trgovinom robom iz inostranstva.

Venera će 3. jula ući u znak Raka i vaše polje platnog prometa. Imaćete pojačan osećaj kako da rasporedite svoje prihode i rashode.

Ako se bavite oblastima ekonomije, knjigovodstvom, bankarstvom i finansijama uopšte, imaćete dinamičan period koji će od vas zahtevati dosta snalažljivosti i prilagođavanja. Merkur će krenuti retrogradno 8. jula. Ako ste planirali odmor ili putovanje, to ćete trebati da odložite jer će iskrsnuti neodložne obaveze i novi rokovi.

Nailazićete na nesporazume sa nadređenima i klijentima. Budite pažljivi i u saobraćaju jer će dolaziti do zastoja, posebno ako se bavite oblastima transporta.

Kvadrat Marsa sa Uranom 11. jula doneće vam nepredviđene komplikacije na polju usluga, posebno ako ste serviser po zanimanju.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Ovo će dovesti do zastoja na polju novca i platnog prometa.

Uplate koje očekujete će kasniti, nailazićete na uvećane troškove i na nedostatak neophodnih sredstava za dalju fazu razvoja važnih radnih zadataka.

U odnosima sa nadređenima i klijentima ćete morati da pristanete na razne ustupke i kompromise. Treća dekada jula će vam biti uspešna. Merkur se retrogradno vraća u znak Raka i pravi konjunkciju sa Suncem i Venerom.

Uspećete da izađete iz teškoća sa novcem i da pokrenete projekte koji su bili odloženi. Trigon Marsa sa Jupiterom doneće vam dobitke i uspeh na polju menadžmenta, a moguće je i unapređenje.

Nezaposleni Strelčevi će imati pogodne mogućnosti da se zaposle u oblastima saobraćaja, turizma i trgovine. Najviše mogućnosti za posao vas očekuje u sezonskim i honorarnim ponudama.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće 8. Jula retrogradno. To vam sugeriše da se posvetite ispunjenju obećanja koje ste od ranije dali partneru ali ih do sada niste ispunili.

Važno je i da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Ovo je važno i zbog toga što ćete nailaziti na nesporazume koji će biti izazvani sticajem okolnosti.

Retrogradni povratak Merkura u znak Raka doneće vam mogućnost da se sa partnerom dogovorite o zajedničkim ulaganjima oko kojih ste u ranijem periodu imali nesuglasice.

Kraj jula doneće vam mogućnost da zajedno otputujete na mesto gde ćete imati dovoljno vremena i mogućnosti da se posvetite jedno drugom i da se dobro provedete.

Ako ste slobodni:

Vaš urođeni optimizam će biti pojačan i vaše vreme će biti ispunjeno aktivnostima koje vam donose više radosti. Još uvek će vam biti teško da upoznate osobu koja bi vam odgovarala kao partner. Smetaće vam što ste okruženi osobama koje vam prilaze, a u sebi nemaju ništa što bi vas privuklo.

U trećoj dekadi jula dogodiće se susret sa osobom koja se razlikuje od većine vaših poznanika, koja ima jak lični integritet, širinu duha i avanturistički duh. Zaljubićete se, a moguća je i veza.

Nešto stariji Strelci će nakon uzaludnih pokušaja da privuku pažnju osobi koja im se dopada shvatiti da promena taktike može da im donese uspeh.

Pokušaćete drugačiji pristup i to će biti pun pogodak. Počećete da se viđate i izlazite.

Zdravlje

Zdravlje će vam tokom jula biti promenljivo i nestabilno. Zbog toga je važno da se pridržavate preventivnih mera. Izbegavajte preterivanja u jelu i piću, kao i bilo kakvo fizičko i mentalno iscrpljivanje.

Više se odmarajte. Biće vam osetljivo grlo, leđa i želudac. Neophodne su vam fizičke vežbe i relaksacija. Više izlazite u prirodu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više vitamina ali i materija koje služe za čišćenje toksina iz organizma. Integralne žitarice, pšenične klice, ražene i ovsene pahuljice uzimajte za doručak sa jogurtom ili kiselim mlekom, sa maslinama i svežim presnim povrćem.

Jedite što više svežeg voća. Meso i ribu uzimajte umereno. Umanjite unos kafe i grickalica.

Srećni brojevi

7, 11, 16, 21, 24

Šta će znake Zodijaka iskreno usrećiti do kraja godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

992 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap