Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2019. godine

BLIZANCI

Posao

Mars će na početku jula ući u znak Lava i vaše polje komunikacija i trgovine. Pojačaćete napore u pokretanju poslovnih pregovora. Na vaše sagovornike ćete ostaviti snažan utisak i to će vam doneti uspeh.

Na polju trgovine i saobraćaja će vaše radne veštine doći do pojačanog izražaja i dobićete od naređenih nova zaduženja koja će vas postaviti na bolje pozicije.

Venera će 3. jula ući u znak Raka i vaše polje finansija. To će vam doneti bolji osećaj za ulaganja i privlačenje bolje zarade. Pojačaće se vaš osećaj za potrebe tržišta i vaših klijenata, pa ćete sastaviti ponude koje će imati dobar odziv i koje će vam doneti dobitke.

Vaš vladar Merkur će 8. jula krenuti retrogradno, što će vam doneti nesporazume u komunikaciji. Pripazite na važne sastanke i dogovore jer će vam se dešavati kašnjenja i odlaganja.

Može vam se dogoditi da zaturite važne dokumente, a mogući su i kvarovi sredstava za rad i komunikaciju.

Budite pažljivi i u saobraćaju jer ćete i na tom polju nailaziti na teškoće. Izbegavajte velike finansijske transakcije. Bilo bi dobro ne ulazite u veće troškove i dugove.

Mars će u drugoj dekadi jula praviti kvadrat sa Uranom. Nailazićete na neočekivane smetnje koje će vas ometati u realizaciji planiranih ciljeva.

Uzrok će biti u spletkama nekoga sa strane, moguće i konkurencije. U svakom slučaju, pripazite se tajnih neprijatelja koji vam mogu praviti štetu.

To ćete najviše osetiti na finansijskom polju. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka i u trećoj dekadi jula će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom.

To će vam omogućiti da prevaziđete finansijske teškoće i da pokrenete projekte koji su kasnili zbog nedostatka sredstava.

Trigon Marsa sa Jupiterom doneće vam uspeh u javnosti i sklapanje novog ugovora koji će se pokazati kao dobitna kombinacija.

Nezaposleni Blizanci će dobiti ponudu za posao u oblastima komunikacija, javnosti, pravnih oblasti i trgovine. Bićete u mogućnosti i da radite honorarno u oblasti marketinga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Juli vam donosi više zabave, zajedničkih trenutaka i aktivnosti i kvalitetno provedenog vremena sa voljenom osobom. U prvoj polovini jula ćete se usmeriti na zajedničke ciljeve.

Uspešno ćete se uklopiti u rad na onome što želite da zajedno postignete. Vaša pokretačka energija će prijati vašem partneru, mada neće prihvatiti sve vaše ideje i predloge.

Druga polovina jula doneće vam prolazne nesuglasice u vezi finansijskih ulaganja. S druge strane, oko ostvarenja zajedničkih ciljeva ćete postići potpuni sklad i oboje ćete biti zadovoljni.

Trigon Marsa sa Jupiterom će doprineti poboljšanju vaše komunikacije. Bićete od velike podrške partneru u onome gde će morati da se više angažuje.

Ako ste slobodni:

Vaša potreba za akcijom i kretanjem biće pojačana. Na jednom od mesta kuda svakodnevno prolazite pažnju će vam privući osoba koja će vam se na prvi pogled dopasti.

Nećete gubiti vreme i naći ćete način da ostvarite kontakt i privučete joj pažnju. Mada ćete ostaviti prijatan utisak na vašu novu simpatiju, u početku će biti teško da se dogovorite za viđanje i izlazak.

U trećoj dekadi jula ćete konačno uspeti da više puta izađete i otkrićete da ste skladan par. Započećete vezu.

Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi. Pozvaće vas da se vidite, na šta ćete vi rado pristati.

Nakon viđanja vas očekuje u najmanju ruku avantura, a moguće i obnova veze koja će se pokazati skladnom.

Zdravlje

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj polovini jula može vam doneti upale u predelu grla, kao i kardiovaskularne smetnje zbog čestog variranja krvnog pritiska.

Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim alatom jer može doći do povrede. Druga polovina jula će vam biti mnogo bolja po pitanju zdravlja.

Bićete u punoj kondiciji i bavićete se sportom.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane većinom biljnog porekla. Prijalo bi vam da uzimate što više voća u ishrani u vidu raznih šejkova.

Konzumirajte presno voće i povrće kao što su jabuke, banane, pomorandže, grožđe, dinje, šargarepa i keleraba. Meso jedite umereno.

Izbacite iz ishrane suhomesnate proizvode i grickalice. Pijte više vode .

Srećni brojevi

2, 7, 13, 18, 25

Šta će znake Zodijaka iskreno usrećiti do kraja godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

992 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap