Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2019. godine

LAV

Posao

Mars na početku jula ulazi u vaš znak i utiče na poboljšanje vašeg ličnog nastupa na poslu. Vaš autoritet u okviru vaše profesije, kao i u na širem poslovnom polju će biti uvećan i ostvarićete više uspeha ako se bavite oblastima menadžmenta ili ako ste na nekom od rukovodećih položaja.

Venera će 3. jula ući u znak Raka i omogućiće vam da se posvetite prioritetnim zadacima. Prestaćete da se bavite raznim sporednim sitnicama. Više ćete vremena provoditi iza zatvorenih vrata u rešavanju unutrašnjih stvari u okviru firme u kojoj radite.

Postići ćete uspeh u tajnim pregovorima kao i u poslovima koji su povezani sa pružanjem pomoći i nege drugima. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno.

Vreme je da poradite na svom ličnom nastupu, izgledu i komunikaciji kako biste ostvarili bolje poslovne kontakte i uspeli da se nametnete u svojoj oblasti kao istinski autoritet.

Pratiće vas nesporazumi, propusti i bićete na meti kritika dok Merkur bude retrogradan. Kvadrat Marsa sa Uranom donosi vam sukobe sa nadređenima. Donosićete nepromišljene odluke.

Druga dekada jula biće naporna i zahtevaće od vas da budete spremni na kompromise. Sunce i Venera će praviti opozicije sa Saturnom i Plutonom, što će vam doneti teškoće na polju usluga, a bićete ometani i od strane osoba koje će vam raditi iza leđa.

Izbegavajte kontakte sa osobama koje se bave nelegalnim aktivnostima i proverite dobro kredibilitet preduzeća i ljudi sa kojima ulazite u poslovne odnose.

Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka, pa ćete imati bolji uvid u aktivnosti vaše konkurencije. Merkur će u trećoj dekadi jula praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom.

Ispravićete propuste i uspećete da ostvarite očekivanu zaradu. Uspeh vas očekuje u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Nezaposleni Lavovi će zahvaljujući konkursima za kreativne projekte dobiti stalni radni odnos ili dugoročni ugovor sa poslodavcem. Sezonske poslove ćete lako nalaziti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Nailazićete na neslaganja sa partnerom u odnosu na planove i želje. Izbegavajte da radite bilo šta svom partneru iza leđa, a posebno izbegavajte flert i tajne veze.

To lako može da izađe na videlo zahvaljujući opoziciji Sunca i Venere sa Saturnom i Plutonom. Kako biste ublažili napetost u odnosima, potrudite se da izađete u susret potrebama voljene osobe.

Treća dekada jula doneće vam poboljšanje i izlazak iz teškoća. Nejasnoće na koje ste nailazili u komunikaciji sa partnerom ćete uspeti da razjasnite i da se dogovorite kako ćete da ispravite greške koje su vas dovele na ivicu ozbiljnog konflikta.

Potrebno vam je više zajedničkih intimnih trenutaka. Unesite zabavu i nešto novo i kvalitetno u vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu sa kojom ćete početi da izlazite i da se viđate, čak i da imate intimne odnose. Nakon toga će vam vaša nova simpatija priznati kako je u braku ili u ozbiljnoj vezi i predložiće vam da održavate tajnu vezu.

Predlog vam se neće dopasti ali ćete pristati. Nakon toga ćete ući u niz konfliktnih i neprijatnih situacija i prekinućete vezu.

U trećoj dekadi jula ćete na zabavi upoznati nekog ko će se pokazati kao idealna prilika i koga ćete doživeti kao srodnu dušu.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na niz iskušenja i neprijatnih situacija u pokušaju da privuku pažnju osobe koja ima se dopada.

Na kraju ćete odustati, da biste ubrzo upoznali nekog ko će vam širom otvoriti vrata svog srca. Ući ćete u vezu.

Zdravlje

Potrebno je da više vremena provodite u fizičkim aktivnostima, posebno ako na poslu ili većim delom dana sedite. Osetljiva su vam leđa i kolena, gde možete osećati bolove usled neaktivnosti. Izbegavajte podizanje većih tereta.

U trećoj dekadi jula ćete osetiti olakšanje, a vaš imunitet će se pojačati. Potrebno vam je više psihofizičke relaksacije.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže proteine i koje u isto vreme sadrže i materije koje čiste toksine iz organizma.

Jedite što više svežeg voća i povrća. Prijaće vam špargla, spanać, šargarepa, avokado, ananas i lubenica. Orašaste plodove kao što su indijski orah, uz lešnik i kikiriki možete svakodnevno konzumirati. Jedite i ribu.

Srećni brojevi

6, 8, 12, 19, 25

Šta će znake Zodijaka iskreno usrećiti do kraja godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

992 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap