Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2021. godine

Lav

Ljubav

Ljubavne veze mogu biti slatke i prijatne za mlađe. Postoje šanse da nežni osećaj ljubavi procveta u više srca.

Oni koji su u braku ili imaju partnera mogu takođe uživati u idiličnoj vezi. Vaš životni partner mogao bi da voli i ceni vaš osećaj za lepotu, umetničke osećaje i izgled, a ovo bi moglo da poveća intimnost između vas.

Posao

Položaji planeta ukazuju na uspon vašeg ekonomskog statusa. Sreća će vam se osmehnuti i prizvati vas pod svoje okrilje. Neki od vas mogli bi zarađivati i preko svojih prijatelja. Ovo bi mogao biti i pravi mesec za investiranje.

Možete dobiti savete od starije osobe o finansijskim pitanjima. U poslovanju možete se suočiti sa novim izazovima. Ako pametno upravljate stvarima, možete uspeti i ispuniti ciljeve.

Poslovna konkurencija će verovatno rasti, ali možete ih prevazići usvajanjem novih tehnika i metoda. Takođe, možda ćete zaposliti nekog novog.

Zdravlje

Verovatno ćete ostati u formi. Oni koji pate od tegoba poput lošeg varenja mogu očekivati olakšanje. Međutim, molimo vas da izbegavate brzu i nezdravu hranu.

Evo kako znak, podznak i mesec određuju vaše životne izbore i greške

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

742 Shares
742 Shares
Share via
Copy link