Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2021. godine

Ribe

Ljubav

Oni koji su u braku mogu uživati u ugodnijoj vezi, gde ćete dobiti ljubav i naklonost supružnika. Oni koji su uključeni u ljubavne veze mogli su da se osećaju srećno zahvaljujući svojim partnerima.

Takođe možete svog životnog partnera odvesti na mesta poput parkova, bioskopa, i provesti nekoliko prijatnih trenutaka. Sve u svemu, ovo bi moglo biti vreme kada delite radost i sreću sa svojim rođacima i bliskim ljudima.

Posao

Čini se da je ovo finansijski sretan mesec za vas. Možete se potruditi da uložite novac čak i u rizične poduhvate, a takođe možete planirati da ulažete u nova preduzeća.

Mogli biste i sada pozajmiti novac prijateljima u nevolji. Ali ti ljudi vam možda neće vratiti iznos kada to zatražite. Zato budite oprezni u ovom pogledu.

Zdravlje

Ovog meseca nećete doživeti veće zdravstvene poremećaje. Povoljna atmosfera koja vlada oko vas verovatno će vam dati mir.

Evo kako znak, podznak i mesec određuju vaše životne izbore i greške

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

742 Shares
742 Shares
Share via
Copy link