Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2021. godine

devojka-more

Uprkos činjenici da je 2021. godina za mnoge u svemu nova godina: sticanje obrazovanja, iskustva ili savladavanje neke specijalnosti, ne preporučuje se početak ikakvih aktivnosti početkom avgusta.

Bolje je početak odložiti za drugu polovinu meseca. Horoskop za avgust 2021. upozorava da vazdušni znaci zodijaka imaju najmanje sreće. Važno im je da sačekaju prve nedelje u mesecu, a posebno da ne rade previše, a pritom ne ispuštaju važne stvari iz vida.

Horoskop za avgust preporučuje znacima zemaljskih elemenata da budu pažljivi prema zdravlju i novcu: mogući su gubici i zdravstvene tegobe. Ali, vodeni znakovi sredinom meseca će se potpuno ispuniti: neko će imati novu romansu ili će se pojaviti kratak, ali živopisan hobi, neko nezaboravna putovanja.

Avgust 2021. je sav u smislu: Mnogo toga što treba raditi istovremeno i vrlo česte promene raspoloženja. Za većinu horoskopskih znakova horoskop za avgust obećava da će istovremeno juriti nekoliko ciljeva. Kao rezultat, mesec praznih gnjavaža i nepotrebnih akcija.

Ovan

Ljubav

Tokom prve dve nedelje nebo vaše ljubavi je jasno i čisto. Puni ste novih ideja. U vezi ili sami, vaša energija preplavljuje. Živite za trenutak, očekuje vas svetla budućnost. Vaši prioriteti su ciljani, vaše ljubavi su lagane i prozračne.

Sami će ovog meseca biti blagosloveni novim ljubavnim partnerstvima. Koristićete svoju senzualnost i magnetizam da biste privukli suprotni pol. Nema problema ako uspete u svojoj potrazi za ljubavlju.

Posao

Možete se nadati napredovanju u poslu, a to može doprineti povećanju prihoda. Možete lepo da zaradite u svom poslu ili pozivu, a takođe i zahvaljujući svom životnom partneru. Profesionalci rođeni u znaku Ovna bi ovog meseca trebalo da uživaju u izdašnom novčanom dobitku.

Oni u arhitektonskom polju mogu se nadati lepom napretku. Takođe mogu očekivati dobre profesionalne mogućnosti u inostranstvu. Takođe bi moglo doći do značajnog napretka u finansijskom stanju ukoliko ste medicinski radnik. Oni iz glumačke oblasti mogli bi da potpišu nove ugovore.

Zdravlje

Radni pritisak može rezultirati depresijom, a možda ćete imati i poremećaje spavanja.

Evo kako znak, podznak i mesec određuju vaše životne izbore i greške

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

742 Shares
742 Shares
Share via
Copy link