Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2021. godine

Bik

Ljubav

Izgleda da je ovo idealno vreme za one koji zadržavaju svoja ljubavna osećanja i drže ih zaključane, da ih izraze prema predmetu svojih ljubavnih interesovanja. Veza muža i žene može postati srdačnija. Ali, zdravlje vašeg oca i / ili majke može zahtevati pažnju.

Posao

Ovog meseca u vašem umu može nastati intenzivan poriv za zarađivanjem više novca i povećanjem vaše životne udobnosti. Takođe, možete pružiti ruku pomoći drugima i od njih takođe dobiti pomoć u slučaju potrebe.

Takođe biste mogli biti umešani u dobra dela poput neke akcije ili dobročinstva. Članovi vaše porodice mogli bi biti ponosni na vaše plemenite postupke.

Verovatno ćete ući celim bićem u započinjanje ili vođenje posla. Takođe možete prihvatiti mogućnosti trgovanja koje vam se ponude i imaćete dobre rezultate. Ovog meseca biste mogli da se upustite u neki novi posao. Kupci bi takođe mogli da se osećaju srećno i zadovoljno i da cene vašu poslovnu sposobnost.

Zdravlje

Trebali biste uživati u svojoj krepkosti i zdravlju. Teško da ćete patiti od bilo kakvih većih zdravstvenih problema, ali ipak, morate biti oprezni.

Evo kako znak, podznak i mesec određuju vaše životne izbore i greške

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

742 Shares
742 Shares
Share via
Copy link