Magazin

Prosuo prostački komentar na sliku maturantkinje, njen odgovor ga ‘oduvao’ (FOTO)

matura
Foto: Twitter Collage

Društvene mreže osim nekoliko korisnih funkcija, uglavnom služi za ispoljavanje različitih frustracija, bodrenje egocentričnih ličnosti i horsku satanizaciju bez naročitog reda i poretka.

Nije retkost da vam se na profil nakače nekakvi sajber manijaci koji ’trolujući’ i provocirajući pokušavaju da izvuku ekstremnu reakciju od svoje žrtve.

Korisnici Tvitera u Srbiji okupili su se u osudi čoveka koji se na ovoj platformi predstavlja kao Radovan Spasojević. Njegov neprimeren komentar upućen jednoj maturantkinji bio je dovoljan da rasplamsa raspravu.

„Pošto sat“, napisao je on ispod slike devojke koja se pohvalila izgledom u maturskoj haljini.

Nije mu devojka ostala dužna, već je ironično i vrlo bistroumno uzvratila:

„Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke”, odgovorila mu je mlada Kristina.

Radovanov postupak ostale kolege tviteraši dočekali su na ‘volej’. Ovo su neki od najupečatljivijih odgovora koje je dobio na svoj prostački komentar.

„Još će mnogo vode Dunavom proteći dok ‘dobre i poštene muškarčine’ sa malim alatkama ne shvate da žena može da postoji, radi i obuče šta hoće a da oni ne moraju da projektuju svoju jadnost preko jednostavno njenog postojanja. ZNAM ŠOKČINA“

„Mi bumeri i ostala starija generacija crkavamo od muka na mlados’ koliko vidim u komentarima. Bože koliko smo zadrti. Svaka generacija ima nešto svoje što se tiče stila oblačenja, aman ne budite dede i babe u duši.“

„Au čoveče, koji je to prostački komentar devojci pristojno obučenoj? Ovde gradiš imidž, oca, domaćina, Srbina, a iskačes kao ‘ je*obite’ sociopate.“

„Baš sraman komentar. Naročito ako ste i sami otac.“

„Rale, nekad preskoči da komentarišeš ako ti se stajling neke devojke ne sviđa, preterao si.Znaš koliko ljudi u toku jednog dana bih mogao ovde da izvređam za raznorazne stvari?“

„Imaš ćerku čoveče, ovo je takođe nečija ćerka!“

„Daj bre druže, ovo je dete, koji ti je đavo?“

U BG i NS besni rat, mali maturanti ludi od sreće što su završili osnovnu (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentara

Klikni da objaviš komentar

    • Stvarno bre, ja sebe smatram prilično liberalnim ali ovo definitivno ne priliči devojci koja je tek postala punoletna.

5.2K Shares
5.2K Shares
Share via
Copy link