Magazin

Doktor koji je obio da pregleda antikoronaše: „Da li ja treba da umrem na poslu?“

dom-zdravlja-sm
Foto: N1

Doktor Dragan Martinović, načelnik Službe za očne bolesti Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, potvrdio je da on „stoji“ iza obaveštenja upućenog pacijentima koje se našlo na društvenim mrežama. U obaveštenju se navodi da pacijenti koji dolaze na oftalmološki pregled moraju da imaju potvrdu o tome da su primili vakcinu i revakcinu protiv korona virusa, PCR test ne stariji od 48 sati ili brzi antigenski test.

– Ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu – navodi se u obaveštenju.

Prvo što nam je rekao doktor Martinović je da u obaveštenju ima nekoliko gramatičkih grešaka, koje, kaže, on ne bi napravio. Kako navodi, reakcije pacijenata na njegovu odluku su bile isključivo pozitivne i nije bilo onih koji su imali nešto protiv.

saopstenje
Obaveštenje/Foto: Tviter

– Zašto bi iko imao nešto protiv? Da li sam ja dužan da se zarazim i umrem na poslu, u mojoj ordinaciji? – zapitao se kratko dr Martinović za Telegraf rekavši da je to sve što ima da kaže na tu temu.

Kako je naveo na kraju obaveštenja, osobe koje ne žele da se vakcinišu se razumeju u vakcine bolje od svetskih naučnika, znaju sve o svetskoj zaveri, tako da se verovatno razumeju i u oftalmologiju.

Doktor iz Sremske Mitrovice ne pregleda pacijente bez dokaza da su negativni na koronu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link