Magazin Svet

Mama kupila osmomesečnoj bebi krevetić za pse: „To je tako slatko!“

mama i beba
Foto: Preuzeto sa Zadovoljna.rs

Dok većina roditelja tokom praznika razmišlja kojim igračkama, knjižicama ili slatkišima da obraduje svoju dečicu, jedna mama odlučila se za nesvakidašnji poklon svojoj bebi.

Sekora Havks objavila je na TikToku video u kome se vidi kako nosi mini krevetić roze boje, dizajniran za pse, prenosi Zadovoljna.rs.

– Za Božić sam svojoj osmomesečnoj bebi kupila krevet za pse od 55 dolara. Šta mislite, da li će joj se svideti, upitala je mama pratioce na toj društvenoj mreži.

@secora

Stay tuned to see the presents that go along with it 🤭 #christmas #babychristmasgifts #babychristmas #babytok #momtok #girlmom #babycouch #dogbed #babygift #giftideas

♬ Melody (1983 Club Vinyl Mix) – Plustwo

„Definitivno hoće! Prošle godine sam štedela za jedan za svoju malu i ona ga obožava“, glasi jedan od komentara.

„To je tako slatko“, pohvalila je druga osoba, dok je sledeća s oduševljenjem napisala: „Sviđa mi se ta ideja i visina je savršena“.

U drugom videu, Sekora otkriva kako je čak napravila personalizovani jastuk za krevetić od materijala koji je već imala.

@secora

Replying to @mariaval.17 any guesses for what I’m going to make next? 🤭 #baby #babytok #momtok #babygift #christmas #diy #diychristmasgift #canbagepatchkid #sew #sewtok #thrift #vintage #girlmom

♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

Objava je od tada postala viralna i prikupila je impresivnih 2,5 miliona pregleda i stotine komentara.

Mnogi su brzo pohvalili pametnu ideju – napomenuvši da su kreveti za pse pristupačniji od dečjih i niski su, što ih čini savršenim za malo dete.

Izvor: Zadovoljna.rs

„Najkul mama“ izvukla ćerku (5) iz obdaništa da bi je odvela na farbanje: „Ovo je predivna uspomena“

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
Share via
Copy link