Lifestyle Magazin

“Najkul mama” izvukla ćerku (5) iz obdaništa da bi je odvela na farbanje: “Ovo je predivna uspomena”

devojčica farbanje
Foto: Preuzeto sa Zadovoljna.rs

“Najkul mama”, Demi Lusi Mej Ingman, izazvala je pometnju na društvenim mrežama nakon što je sa korisnicima podelila da je njena ćerka Mod (5) jedan dan izostala iz škole kako bi otišla kod frizera na farbanje, piše Zadovoljna.rs.

Naime, kako prenosi Daily Mail, Demi je u videu podeljenom na TikToku otkrila kako ju je Mod pitala može li da izblajha svoju prirodno smeđu kosu kako bi je kasnije mogla obojiti u pink. Demi je pristala i odmah nakon toga je zakazala termin kod frizera.

Mod je izgledala kao da uživa u salonu, gde je pomagala u mešanju boje i uživala ​​u grickalicama dok joj je kosa upijala boju.

Devojčica je jedva čekala da vidi svoj novi izgled, a nakon što su joj skinuli foliju iz kose počela je da tapše.

– Toliko se uzbudila čim je videla koliko je plava, objasnila je Demi, koja je tog dana odlučila da napravi svetle pramenove kako bi se njena i ćerkina kosa slagale.

Demi je takođe podelila “pre i posle” video zapise, na kojima Mod pokazuje svoju novu plavu kosu. Komentari su mahom bili pozitivni, što je potpuno iznenađenje, iako je bilo i onih koji su napisali da je farba puna hemikalija i da je dete još malo za tako nešto.

– Ovo je dragoceno. Pamtiće ovo zauvek, napisao je jedan korisnik, dok se druga korisnica TikToka složila:

– Život je tako kratak, a ovo je tako zabavno. Ovo joj je sigurno predivna uspomena.

Demi se osvrnula na kontroverzu u svom najnovijem videu, rekavši da je iscrpljena od svih osuda i korisnika koji su je kritikovali jer je Mod ofarbala kosu.

– Ne morate se slagati s mojom odlukom, to je u redu. Ali čim počnu prozivke ili posramljivanje mame zbog jedne odluke s kojom se ne slažete, tu ću tome stati na kraj, rekla je.

Objasnila je da je njena ćerka nedavno došla kući iz škole i ispričala joj o prijateljici koja je imala ljubičastu kosu.

– Trenutno su joj super jednorozi i Barbike. Rekla je da želi da ima kosu u boji, pa smo otišle u prodavnicu i nabavile privremeni ružičasti šampon, nastavila je mama. „

– Bila je jako uzbuđena, ali onda je nakon nekoliko dana rekla: “Ne vidi se kao kod moje prijateljice”.

Demi je rekla da je morala objasniti svojoj ćerki da je razlog što je boja kose njene drugarice bila svetlija to što ona ima plavu kosu.

– Tada mi je rekla da želi plavu kosu kako bi se boja bolje videla, prisetila se.

– Proverila sam to s njenim tatom kako bih bila sigurna da će se složiti, jer znam da je to donekle kontroverzna odluka, i on se složio sa tim.

Brojni korisnici društvenih mreža su hteli da znaju i zašto kosa njene ćerke još nije roze, a ona je objasnila da su čekali dok ne budu snimljene njihove porodične fotografije.

– Za one od vas koji prebrzo donose zaključke i govore: “Oh, ovo je bila tvoja odluka” i “Htela si da ona bude plavuša na porodičnim fotografijama”. To jednostavno nije istina, uzvratila je.

– Nikada to ne bih napravila i naterala je da se oseća kao da mora nešto da promeni na sebi. Nisam takav tip osobe. Ja nisam takav tip mame i nikad ne bih nametnula svoju volju ćerki. Objavila sam ovaj video jer je to bio tako poseban i zabavan trenutak zbližavanja s mojom ćerkom i tužno je što internet to na bilo koji način mora pretvoriti u negativno iskustvo.

Jedan komentar glasi: „Zaista ne razumem kako je farbanje označeno kao stvar koja je striktno za odrasle? Pogledajte kako se ona zabavlja!“

Drugi je dodao: „Sviđa mi se ovo! Osećam kao da je jedina kreativna stvar koju roditelji dozvoljavaju svojoj deci, kada je u pitanju kosa – šišanje! Farbanje je tako zabavno! Kosa raste!“

„Mama mi je to dozvolila i postao sam frizer! Omogućavanje vašoj deci da istražuju svoja interesovanja čini vas sjajnom mamom“, napisao je treći.

Izvor: Zadovoljna.rs

Novi trend u Beogradu i NS: proslavljaju ćerkicama rođendane u dečjim spa centrima sa pedikirom, manikirom, relaksom

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link