Magazin

Deda Mraz baksuz: PVO ga oborila nad Češkom, posle imao sudar

deda-mrazic

Zla kob prati Deda Mraza ovog Božića u Češkoj pošto su ga prvo oborili lovci Gripen češkog vojnog vazduhoplovstva u odbrani tradicije da u toj zemlji božićne poklone ne deli deci on već na Badnje veče dete Isus a posle se Deda Mraz zablenuo u mobilni telefon, izazvao sudar i poslednje poklone morala je da odnese češka policija.

Češko vojno vazduhoplovstvo diglo je lovačke avione kada je danas u vazdušni prostor Češke uleteo Deda Mraz na sankama a pošto nisu uspeli s njim da uspostave vezu da mu poruče da leti dalje, jer u Češkoj poklone deci deli dete Isus, Deda Mraza i njegovu zapregu su oborili.

“Kod nas poklone deci deli dete Isus”, upozorila je u tom šaljivom božićnom video klipu češka armija.

Tokom snimanja videa nije povređen nijedan irvas a ni Deda Mraz. Posle kratkog pregovaranja komandosi su pohvatali irvase. Deda Mrazu su dali nove sanke iz Uprave državnih materijalnih rezervi i obezbeđena mu je pratnja do granice. Deda Mraz je nastavio svoj božićni put, saopštila je armija.

Češku policiju božićno putovanje Deda Mraza oko planete inspirisalo je za poruku u božićnom videu koliko je opasno gledati tokom vožnje u telefon, jer se Deda Mraz zablenuo, izazvao sudar i poslednji poklon nije stigao da odnese jednoj devojčici pa je umesto njega na kraju štafete raznih rodova policije poklon devojčici predao policijski pas.

Oba božićna video klipa postaju viralni pa su se u istom duhu pridružili i češki kontrolori letenja koji su snimili božićnu čestitku sa obaveštenjema da je supersonično dete Isus poslalo kontroli leta Češke svoj plan letenja a da stigne da odnose sve poklone večeras dobilo je izuzetak da sme da leti sa poklonima brzinom oko 11.000 km na sat.


Izvor: Beta

Božićne tradicije širom sveta: rolerima u crkvu a Deda Mrazu pivo i pita

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

4 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap