Beograd Magazin

Maderoterapija Beograd – svi saloni + cene i preporuke

Maderoterapija ili masaža oklagijama je veoma učinkovit metod uklanjanja celulita na prirodan način. Kada je u pitanu maderoterapija Beograd nudi brojne salone, a mi smo spremili spisak proverenih i najboljih prema preporukama. Pogledajte.

Maderoterapija ili anticelulit masaža oklagijama je trenutno veoma popularan, ali i efikasan načina rešavanja celulita u rizičnim regijama. Kada je u pitanju maderoterapija Beograd nudi brojne salone, u kojima možete obaviti ovaj tretman. Kako se ne biste opekli na neiskusne masere, mi smo spremili listu najpopularnijih salona za maderoterapiju u Beogradu, kroz iskustva čitateljki i saradnica. Pročitajte naš vodič i odlučite koji salon će od sad biti zadužen za vaš tretman anticelulit masaža oklagijom.

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija je oblik anticelulit masaže koji se vrši drvenim oklagijama, kako bi se ćelije celulita razbile dubinski iznutra. Oklagije su specijalno napravljene za ovu tehniku masaže, tako da oni saloni za masažu u Beogradu koji koriste obične oklagije, defintivno nisu saloni kojima treba da verujete.

Zahvaljujući ovoj vrsti masaže, limfna drenaža u telu se podstiče, pa se celulit povlači, na svim problematičnim regijama. Masaža oklagijama se radi u serijama, i ne bi trebalo praviti veće pauze među masažama. Kada je u pitanju maderoterapija, cena jednog tretmana varira od 1000 do 2000 dinara, u zavisnosti od salona. Ono što svi maseri preporučuju za vidljive i trajne rezultate je paket od 10 tretmana, na koji često daju i popust. Ovi tretmani bi trebalo da budu gotovi u roku od dve nedelje.

#1 Studio Namaste

Ovaj studio lepote je jedan od prvih salona u Beogradu koji je uveo maderoterapiju kao metod za skidanje celulita. Ono čime se Namaste vodi je prirodna lepota i ljubav prema prirodnim kozmetičkim preparatima. Njihov cilj je podmlađivanje kože uz pomoć organske kozmetike, koja je potpuno prirodna i ne izaziva negativne reakcije kože.

Neinvazivne metode u današnje vreme nisu toliko popularne, ali u poslednje vreme dobijaju sve veći vetar u leđa, kako bi se smajnilo korišćenje hemijskih preparata, jer postoji mnogo zdraviji i prirodniji način za održavanje kože mladom i lepom.

Namaste studio lepote preporučuje dva paketa od po 10 tretmana, kako bi rezultati bili izrazito vidljivi, ali i konačni. Cena jednog tretmana maderoterapije je 2000 dinara, dok je paket od 10 tretmana 18000 dinara, sa uračunatim popusotm na količinu.

#2 Star Medic – centar lepote i zdravlja

Kvalitetan tretman maderoterapija, na Vračaru, postoji u još jednom fenomenalnom salonu. Star Medic je salon koji se bavi tretmanom lica i tela, a njegovo stručno osoblje koristi najnoviju tehniku i trudi se da bude u toku sa tehnološkim naprecima. Osim široke usluge tretmana lica, salon Star Medic nudi i masaže, depilaciju, kozmetičke tretmane, ali i anticelulit masažu oklagijama. Cena ovog tretmana je 1800 dinara za jednu masažu, dok je paket od 6 tretmana 9000 dinara.

Salon odiše prijatnom, mirnom atmosferom, koju upotpunjava ljubazno osoblje. Salon posebno vodi računa o aparatima koje koristi pri tretmanima svojih klijenata. Ono što je u posebnoj sferi interesovanja salona je da ovi aparati budu što noviji modeli, kako bi klijenti osetili vrhunsku uslugu.

#3 Maderoterapija Beograd – Salon Deja Estetic

Deja Estetic salon lepote nudi brojne tretmane za negu i podmlađivanje kože, ali i tretmane poput uklanjanja mladeža i laserskih intervencija na telu. Ovaj salon se može pohvaliti stručnim osobljem, koje rukuje sa uređajima poslednje tehnologije. Pored tretmana lica i tela, u salonu Deja se vrše i hirurške procedure iz oblasti dermatohirurgije.

Ovaj salon od skoro u svojoj ponudi ima masažu oklagijama, jer je u Beogradu velika tražnja za ovim tretmanom. Stručnjaci iz salona Deja će vam pružiti profesionalnu masažu, uz pomoć koje će razbiti sav neželjeni celulit, ali i oblikovati čitavu figuru. Cena maderoterapija tretmana od 30 minuta je 1200 dinara, dok je tretman od sat vremena 1600 dinara.

  • Adresa: Miloja Zakiće, prilaz 2, broj 10, Filmski grad, Žarkovo, Beograd
  • Broj telefona: 011/2381-509; 065/2737-222
  • Email: info@deja.rs
  • Zvaničan sajt salona: https://www.deja.rs/

#4 Maderoterapija Banovo brdo – Lotos beauty centar

Lotus salon lepote, takođe, nudi brojne kozmetičke tretmane lica, tela, depilacije, manikira, pedikira, ali i anticelulit masažu oklagijama. Kozmetičarke koje rade u ovom salonu se mogu pohvaliti višedecenijskim iskustvom u ovoj oblasti rada, pa nećete morati da brinete da li ste u sgiurnim rukama.

masaza oklagijama beograd

Usluge Lotus salona su veoma profesionalne, a osoblje salona je uvek na usluzi da vam pruži informaciju koja vas zanima, vezano za bilo koji tretman. S obzirom da je najpopularnije pitanje kada je masaža oklagijama u pitanju – da li je maderoterapija bolna, maseri će vam dati detaljan i stručan odgovor. Svakako, ukoliko imate osetljivu kožu, samo nekoliko prvih tretmana će biti blago neprijatni, ali ne očajavajte jer je to znak da se celulit razbija. Osim toga, kada je u pitanju maderoterapija, cena tretmana u trajanju od 30 minuta je 1200 dinara, a tretman u trajanju od 45 minuta je 1600 dinara.

#5 Kinetico – Salon za profesionalnu masažu

Cilj ovog centra je da se posveti svima koji žele da očuvaju svoje fizičko zdravlje. Salon ima za cilj da pruži potpuno profesionalnu masažu svakom klijentu i atleti koji poseti ovu prostoriju. Svaki detalj u salonu je pažljivo biran, kako bi klijenti imali maksimalan osećaj udobnosti. Kinetico je samo proizveo određene kombinacije lekovitih ulja i aroma koje će pozitivno uticati na vaše psihofoizičko stanje.

U ovom salonu navode da maderoterapija znači mnogo više od uklanjanja celulita. Ona doprinosi čitavom sistemu, tako što poboljšava cirkulaciju, reguliše limfnu cirkulaciju, reguliše tonus, poboljšava produkciju elastina, revitalizuje nervni sistem, pomaže dubokoj relaksaciji i opuštanju mišića, ojačava imuni sistem, uspostavlja sinergiju između uma, tela i duha i još mnogo toga.

Osim toga, kada je u pitanju masaža oklagijama, cena tretmana je 1700 dinara, dok je paket od 10 tretmana, sa uračunatim popstuom, 15 000 dinara.

#6 Mazaža oklagijama Novi Beograd – Salon za masažu Iyashinote

Ovaj salon na Novom Beogradu, nudi vrhunsku uslugu masaže oklagijama, koja će nakon 10 tretmana dati svoje rezultate. Salon se inače bavi različitim vrstama masaža, poput šijatsu masaže, ali i masaže stopala, trudnica, parova, relaks masaža, terapeutiskih masaža i slično.

Ako ste spremni da se prepustite rukama profesionalaca, onda ste na pravom mestu. Iyashinote je salon koji nudi besplatan pregled tela, koji možete zakazati pozivom na njihov broj telefona. Kada je u pitanju maderoterapija, cena ovog tretmana u salon Iyashinote iznosi 1500 dinara za 45 minuta trajanja masaže. Ukoliko upaltite ceo paket od 10 tretmana odjednom, dobićete popust na količinu, pa će ceo paket iznositi 13 000 dinara.

#7 Maderoterapija Zemun – Fitness centar Kočović

Fitness centar Kočović je poznat po svojim uspesima u definisanju kontura tela i skidanju viška masnih naslaga. Od prošle godine, ovde možete dobiti i profesionalne masaže oklagijom i doživeti potpuno iskustvo jednog fitness centra.

Kočović nudi profesionalne masere, koji će se rešiti upornog celulita u vašem telu, najpre na nogama i zadnjici, ali i na kukovima i stomaku. Osim toga, na ovaj način ćete se osloboditi svih toksina u telu, osećaćete se bolje, lakše i energičnije.

Kada je u pitanju masaža oklagijom, cena u ovom fitness centru za jedan tretman od 45 minuta, iznosi 1 600 dinara. Cena je nešto viša nego u prethodnim salonima za masažu, ali ono što ftiness centar Kočović nudi potpuni ugođaj u odlično opremljenom centru za fizičku aktivnost.

#8 Maderoterapija Vračar – Salon Bel Corpo

Osoblje ovog salona za lepotu je veoma profesionalno i ljubazno. U svakom trenutku možete postaviti pitanje koje vas interesuje, a oni će vam brzo rešiti bilo kakvu nedoumicu vezanu za maderoterapiju.

Salon lepote Bel Corpo vrši veliki broj usluga, od manikira, izlivanja noktiju, do različitih vrsta masaža, bilo da su u pitanju relaks masaže, anticelulite masaže, masaže stopala, i slično. Tretmani maderoterapije u Beogradu su brojni, ali ovaj salon nudi visoko profesionalnu uslugu, uz koju će rezultati biti vidljivi i osetni. Kada je u pitanju maderoterapija, cena jednog tretmana u salonu Bel Corpo je 1000 dinara za 30 minuta, a 1300 dinara za 45 minuta. Paket od 10 tretmana, sa popustom, iznosi 9000 dinara, odnosno  10 000 dinara.

#9 Maderoterapija Dorćol – Salon Lady Epil

Lady Epil je centar nege tela koji se bavi rešavanjem estetskih problema, poput maljavosti, viška masnih naslaga ili opuštene kože. Ovaj salon se može posebno pohvaliti uklanjanjem celulita, maderoterapija metodom, ali i raznim drugim tretmanima za negu i lepotu.

masaza oklagijama beograd

Lady Epil u svojim tretmanima za negu tela koristi aparate firmi koje su lideri u izradi opreme za rehabilitaciju, fizioterapiju i wellness kozmetiku. U anticelulit tretmanima, kozmetičari i maseri salona Lady Epil koriste veoma kvalitetne i visokoefektivne preparate, kako bi rezultat bio najbolji mogući.

Kada je u pitanju masaža oklagijom, cena u ovom salonu za jedan tretman iznosi 1200 dinara. Masaža traje 30 minuta, a možete uplatiti i potpuni paket.

#10 Maara – estetski centar u centru grada

Maara je estetski centar u kom možete uraditi niz tretmana za negovanje lica i tela. Ukoliko imate problem sa naslagama celulita, na pravom ste mestu, jer se ovde rade različite metode razbijanja ženskog neprijatelja broj jedan. Ono što je bitna informacija je da različite metode možete kombinovati, kako bi rezultati bili bolji.

Kada dođete na pregled, naš maser će vam reći u kakvom je stanju vaše telo i koliku količinu celulita posedujete. Shodno tome, profesionalac će preporučiti najbolji tretman. Brz anticelulit tretman je namenjen osobama koje imaju malo i umereno izražen celulit. Takođe, ovaj tretman je veoma invazivan, pa je dobar i za one sa tvrdokornim celulitom, koji nije reagovao na druge anticelulit tretmane.

Kada je u pitanju maderoterapija, cena jednog tretmana u ovom salonu je 1700 dinara, a stručni tim preporučuje 10 vezanih masaža, kako bi rezultati bili vidljivi.

Maderoterapija je tretman koji na prirodan način, dubinksom masažom uništava ćelije i naslage celulita. Ne zavaravajte se da celulit možete ukloniti različitim kremama, kojih ima na pretek u drogerijama. Najveći broj njih neće proizvesti željeni efekat, a vi ćete samo bacite novac. Masaža oklagijama je učinkovita i prirodna metoda, koja donosi još mnogo benefita, pored uklanjanja celulita. Na ovaj način definišete tonus nogu i zadnjice, ali i poboljšavate čitav imuni sistem. Odaberite jedan od salona koji imaju maderoterapiju u Beogradu, i priuštite sebi anticelulit masažu kakvu zaslužujete.

Ukoliko živite u Novom Sadu, pogledajte spisak novosadskih salona koji su najbolji za rešavanje problema sa celulitom.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku