Lifestyle

Luftika slavi prvi rođendan – saradnici govore o nama

Novosadski portal Luftika slavi prvi rođendan. Za godinu dana smo stekli mnogo saradnika, prijatelja, sagovornika iz Novog Sada i van njega. Oni su bili tu za nas i mi za njih, pomagali smo jedni drugima da zajedno napredujemo i budemo danas bolji nego juče.

Hvala vam što ste 366 dana bilI uz nas, pratili nas, čitali naše tekstove i podržavali. Za naš portal kažu da je uspeo da ostvari zavidan rezultat za samo godinu dana rada, a evo šta još kažu naši saradnici o sardnji sa novosadskom portalom Luftika.

Slatki dan

pricnes-krofne-slatki-dan-novisad
privatna arhiva

– Na novosadskom portalu Luftika možemo pronaći korisne informacije u vezi sa dešavanjima u Novom Sadu. Ovaj portal prati dinamiku grada. Pravo je zadovoljstvo sarađivati sa vama i nadamo se da ćemo i u budućnosti sarađivati i rasti zajedno – Nebojša Milovac vlasnik novosadske poslastičarnice Slatki dan.

Club Giardino

milana-stanic
Facebook

– Kao PR Manager Cluba Giardino, svakodnevno dobijam bezbroj ponuda, za oglašavanje na mnogim portalima. Uvek se opredeljujem za saradnju sa onima, u kojima prepoznajem jedinstvenost i posebnost u prikazivanju svakodnevnih stvari, na malo drugačiji način – objektivan, što je u današnje vreme, priznaćete “čudno”. Ovo je samo nekolicina razloga, zbog kojih sam, ispred cluba “Giardino”, započela saradnju sa vašim portalom. Nenametljivo potenciranje i objave bez favorizovanja klijenta su vrlo važne stvari, kako bi vaši čitaoci ipak imali mogućnost donošenja subjektivne odluke – šta je to što im najviše prija. Hvala Vam na tome. U nadi , da ćemo nastaviti saradnju na obostrano zadovoljstvo, club Giardino vam želi srećan prvi rodjendan!

Wellness centar Hotel Park

nega-zena
Wellness centar Hotel Park

– Energija koja se retko sreće među poslovnim saradnicima. Sajt gde na jednom mestu možete videti sve što nije obično. Sajt za sjajne ljude. Saradnja – kao da smo u istom timu godinama – Prezadovoljni Wellness centar.

Dragi saradnici, hvala vam na lepim željama i nadamo se da ćemo i dalje napredovati zajedničkim snagama.

Više o tome šta su naši sagovornici rekli o nama 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link