Magazin Svet

Internet se već razočarao u novog kralja zbog načina na koji tretira poslugu (VIDEO)

carls posluga

Društvenim mrežama neumorno se poslednjih dana vrti snimak novog britanskog kralja Čarlsa III, koji je pobesneo na slugu nakon što mu nije sklonio kutijicu za nalivpero, a koja mu je smetala dok je potpisivao kraljevsku zakletvu.

Na hiljade korisnika Tvitera širom sveta besni zbog načina na koji novi kralj tretira svoju poslugu.

U videu koji se širi vidi se da je besni kralj u jednom trenutku gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu i oštro pogledao službenika. Brzo se pojavila ruka koja je kutijicu sklonila, da bi ona kasnije bila vraćena zbog Vilijamovog potpisivanja.

Ovih dana mnogi se prisećaju članka Daily Mirror-a u kome je Pol Barel, bivši batler Čarlsa i princeze Dajane, izneo neke detalje iz privatnog života kralja koje on verovatno ne bi voleo da pročita u novinama.

Kralj navodno ima bizarne zahteve za svoju poslugu ujutru. Posluga svako jutro mora da pegla njegove pidžame, ali i pertle za cipele. Čarls zahteva da čep u njegovoj kadi bude u određenom položaju, a voda za kupanje mora da ima tačno određenu temperaturu.

Ipak, najbizarniji zahtev se odnosi na njegovo pranje zuba. Čarls navodno ima jednog slugu koji mu svako jutro na četkicu istisne pastu.

Čarls se, međutim, ne ponaša uvek kao kralj. Barel je tom prilikom rekao da je kao princ često znao svoje sinove Vilijama i Harija da tera da sami skupljaju smeće kada bi bili na izletu u prirodi, čak i kada smeće ne bi bilo njihovo.

Izvor: Nova

Kralj Čarls neće imati pasoš i vozačku, ali će imati 2 rođendana i sve labudove u Britaniji

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link