Magazin Srbija

Džaba sve, Karleuša ipak pevala u Leskovcu, hvali se da je popisala stanovništvo

Jelena Karleuša u Leskovcu
Foto: I.Mitić, Novosti.rs

Jelena Karleuša je nakon mnogo negodovanja ipak održala koncert na gradskom trgu u Leskovcu, a povodom manifestacije Roštilijada.

Trg je bio pun, a Jelena se na svom Instagram profilu ponosno hvalila fotografijama s koncerta. U nekoliko storija je podelila objavu na kojoj je napisano da je „popisala stanovništvo u Leskovcu“, aludirajući da je ceo Leskovac došao na njen koncert.

Karleuša popis stanovništva
Foto: Instagram Jelena Karleuša

Podsetimo, gradske vlasti su za njen honorar odvojile 20 hiljada evra. Nakon što je ta informacija izbila u javnost, pokrenuta je i peticija da ona ne peva u Leskovcu, pa se čak i skupljala suma od 20 hiljada evra da joj se plati a da ne peva.

Njena rekacija na to je bila burna pa je Leskovčanima poručila da su ološ i da mogu da se banjaju u toplim go*nima, a da će ona ipak pevati.

Na sve to reagovli su i lokalni opozicionari, poput Predraga Mitrovića, osnivača Pokreta za preokret, koji je rekao da ukoliko Leskovčani dođu na taj koncert, da će ih on uistinu smatrati go*nima.

Malo pre koncerta u Leskovcu, Karleuša je izjavila za medije da joj nije jasno zašto se digla tolika fama oko toga da ona kao vegeterijanac peva na Roštiljijadi.

– Ja pevam ljudima, a ne kobasicama – rekla je samoproklamovana diva i kraljica Srbije, kako joj stoji na zvaničnom Instagram nalogu.

Ovo je drugi veliki koncert Jelene Karleuše, plaćen novcem građana Srbije, od kako je pružila otvorenu podršku prvo zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, a potom i liku i delu Aleksandra Vučića. Do tada nismo imali prilike da je viđamo na gradskim trgovima i manifestacijama.

Podsetimo, bila je zvezda večeri i na proslavi Nove godine 2022. u Beogradu.

Nataša Bekvalac kuma Prajda i nova gej ikona, Karleušu nisu pozvali ni da nastupa

196 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap