Magazin Srbija

Lokalni političar poručio Leskovčanima da su stvarno go*na ako odu na Karleušin koncert

predrag mitrovic
Foto: Rešetka

U Leskovcu se ne smiruju strasti u vezi sa nastupom Jelene Karleuše na tradicionalnoj manifestaciji Roštiljijada.

Podsetimo, Pokret za Leskovac je pokrenuo inicijativu da se zabrani njeno gostovanje u Leskovcu, na šta je pevačica odgovorila salvama uvreda nazivajući Leskovčane ološom koji treba da se banja u toplim go*nima.

Danas je isti Pokret održao pres konferenciju na kojoj je, osim poruke Leskovčanima da su stvarno go*na ako odu na Karleušin koncert, došlo i do verbalnog obračuna između Predraga Mitrovića, jednog od osnivača Pokreta za Leskovac, i urednika Rešetke Dragana Marinkovića. Obračun je završen tako što je novinar Rešetke napustio konferenciju.

– Verujem da, ukoliko se koncert Jelene Karleuše održi, i dođu svi oni koji dođu na koncert, i pored činjenice da ih je nazvala govnima, ja ću uistinu smatrati reči gospođe Karleuše prema delu populacije ovog grada apsolutno ispravnim – rekao je Mitrović na konferenciji.

Na pokušaj urednika Rešetke da ga u skoro polusatnom izlaganju priupita da li on to smarta sve svoje sugrađane koji će otići na Karleušin koncert govnima, Mitrović je u drskom maniru poručio novinaru da ga ne prekida i da će pričati koliko hoće, te da ovaj ne piše ono što mu odgovara već kako to on izlaže.

Marinković je želeo da Mitrovića priupita zbog čega na isti način nisu reagovali prošle godine kada je istu manifestaciju otvarala pred zakonom osuđivana pevačica Svetlana Ražnatović, te u moru skandala koji danima potresaju lokalnu samoupravu njih i ne pominju baveći se “trivijalnim stvarima”; ali zbog njegovog drskog odnosa to nije uspeo, te je u znak protesta napustio konferenciju.

Prema rečima preostalih kolega koji su prisustvovali presu, Mitrović je nastavio i njima da se obraća maltene u istom maniru i, kako tvrde, nije konkretno odgovorio ni na jedno postavljeno pitanje.

Inače, ovo nije prvi put da se Mitrović u drskom manisu obraća novinarima, već je to često činio i kao lokalni lider dverjana.

Jelena Karleuša ljude koji jedu meso nazivala fekalijama, sada za 20.000 € peva na Roštiljijadi u Leskovcu

Luftika #

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • „U zemlji rodjenih doživotnih slepaca – rodjeni jednooki je doživotni kralj.“

    – Erasimo Roterdamski,holandski kniževnik i istoričar 1466-1536 god.

667 Shares
667 Shares
Share via
Copy link